Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Дали е просто секс?

  • 07.03.15 10:27#1ЛилиЛилиНовакРегистрация: 05.07.13Град: Бели ИскърОтговори: -Дали е просто секс?Здравейте! Искам да споделя своята история и да чуя вашите мнение по въпроса.
    Аз съм момиче на 18 години и тази година завършвам. От 8ми клас харесвам едно момче от моя клас, винаги му помагам на тестове, обяснявам му материала, понякога пушим заедно в междучасията. Когато разбра къде ще уча (понеже е малко спонтанен) реши че ще дойде с мен да учим заедно в Стара Загора, което беше леко странно решение. На няколко пъти му намеквах, че гледам на него като на повече от приятел, но той го приемаше на шега.
    Понеже не бяхме ходили никъде на екскурзия за всичкото това време се организирахме и миналата седмица отидохме. Трябваше да спим в една стая само аз и най-добрата ми приятелка, но той дойде да спи при нас. Попитах го дали иска да ме гушне и той се съгласи. По някое време се събудих от неговите "гушкания" така да го наречем. Тук пропускам какво става по нататък защото не мисля че сте малки деца.

    На сутринта станах преди него и слезнах в кухнята да си направя кафе. Когато той се събуди сякаш нищо не беше станало-пак си говорехме и се смеехме, но никой не спомена за предишната вечер. На следващата вечер се повтори същото. Някой от класа започнаха да си шушукат разни работи, но понеже се държахме както преди никой не можеше да бъде сигурен. Ваканцията свърши и се върнахме на училище. Там за първи път разговаряхме за това, ако изобщо може да се нарече разговор: попитах го дали е лошо ако искам пак, а той каза не. И с това темата приключи. Не се държи различно, не е неловко, дори ме покани да ида днес утях да му обясна някой неща по математика. Искам да ви попитам дали го е направил защото беше леко пиян, или има някакви чувства (защото ако има, може би го е страх след като сме в един клас да не е кофти)?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.10.15 03:54#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 193от: Дали е просто секс?Ако беше само за секса и ако е бил пиян, на трезво щеше да се осъзнае и да се отдръпне или засрами. Щом продължава да те кани и се държите добре и приятелски както преди, мисля, че могат и да се получат нещата. :blush: В даден момент ще трябва да му признаеш за твоите чувства, но за момента изчакай да видиш как ще се развие ситуацията. :love:ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest