Ezine.bg»Форум»Тинейджърски Проблеми»Има си приятел, но се вижда с мен

Има си приятел, но се вижда с мен

  • 12.03.15 04:28#1iliyaniliyanНовакРегистрация: 17.03.14Град: БанкяОтговори: -Има си приятел, но се вижда с менЗдравейте! На скоро се запознах с едно момиче от моят университет и от 1 месец ходим на кафенца и почти всеки ден се виждаме, даже излизахме една вечер на барче. Въпросната мацка си има приятел, който аз познавам от други хора и е (нищо особено-слабо характерен) Тя ми сподели, че са се разбрали да не се притискат и май се виждат рядко. Аз и тя сме много силни характери, постоянно се ръчкаме, но ни харесва. Тя винаги показва колко е твърдоглава, но аз показвам доминация и мисля, че ѝ харесва. Интересното, е че в 90% от случаите тя ме пита какво ще правя и дали искам да ходим на кафе.

    Говорим си постоянно в кафето и винаги има нова и нова тема. Дава ми да си играя с косата и, да я държа за ръката (но за малко), но все пак го има флирта и се усеща. Като цяло тя е много сериозна но с мен тя стига до плач от смях, обаче като стане на въпрос за някакво приятелство тя казва: ето ние сме си приятели (според мен това е тест, но не знам). Другото което е, че много трудно се доверява на хора. Ако може, някои да даде някакво мнение, ще съм благодарен! Дали момичето има нещо към мен?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 24.03.15 01:48#2AngieAngieНовакРегистрация: 24.03.15Град: -Отговори: 1от: Има си приятел, но се вижда с менЗдравей,

    Мисля, че момичето изпитва нещо към теб,но не желае да се раЗдели с приятеля си и за да държи дистанция между вас ти говори за приятвлство. Говоря ти от женска гледна точка, ако жена няма чувства и не иЗпитва нежност никога няма да ти ппзволи да си играеш с косата и... Но те съветвам да не бързаш или да я притискаш, докато тя не реши защото рискуваш да изчезнат каквито и чувства да има към теб до тогава на теб самия може да ти е писнало, защото има верпятност да те чувства като сродна душа и никога да не усети любов каквато е между мъж и жена и да не го покаже. Ако е минала година от както излизате, пробвай я с повече интимност, ако ти е писнало да чакаш, най много да се отдръпне от теб, но поне няма да се заблуждаваш и ще имаш ясни идеи вбглавата Успех!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 31.03.15 12:38#3човекачовекаНовакРегистрация: 08.05.14Град: -Отговори: 32от: Има си приятел, но се вижда с менхахахаха , тъпак ох колко си прозззд ,цитирам ,,въпросната мацка си има приател нищо особено слабохарактерен , а ние сме със силни характери , защо си решил че само защото въпросната курва флиртува с теб та гаджето и е слабохарактерен а вие сте със силни характери , напротив хората със силни характери са уверени в себе си и не изневеряват , хора със ниско самочуствие неуверени в себе си и стоиността си се ебат зад гърба им , а ти мойто момче си една мишка мишленце ти ако беше мъж щеше да си хванеш некое момиче по ,,твой,, избор а не да мишкуваш и да се чудиш обича ли ме или не , нали сте много силно характерни защо нищо не знаеш , защото си един дрислио и само защото една жена ти е обърнала внимание голям праз , уважавай се малкко повече и да знаеш истинският мъж не се измерва по кура а по отношението кура е един придатък на мъжествеността но само едно от всички нужни качества,защото некой курвички с два пръста чело и големи путари лесно се отегчават и се моли да не те срещне един ден мечката за да не разправя някой зад гърба ти колко си слабохарактерен )))
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest