Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Форум»Нумерология и Астрология»Защо не съм зодията си?

Защо не съм зодията си?

  • 21.09.15 04:11#1Ванеса ИвановаВанеса ИвановаНовакРегистрация: 12.09.15Град: -Отговори: 3Защо не съм зодията си?Веднъж попитах моя приятелка интересува ли се от хороскопи, зодии и тн., и тя ми каза, че не се интересува от такива неща, защото когато чете нещо за нейния слънчев знак, то описанието не винаги я описва нея.
    И всички ние сме забелязвали, че когато четем нещо за "нас" (така де, нашите зодии) доста от нещата са правилни, но и някой неща не. И например чете за телеца:
    -Те са изключително грижовни.
    -Сдържани и земни, на тях се случва да избухнат супер рядко...
    И в същия момент поглеждате събеседника ви - "телец", който раздава правосъдие и се кара с комшиите за шише ракия.
    И от тук хората започват да си имат някваква грешна представа за Астрологията..
    Че тя е неправилна, това не съм аз, няма да чета повече подбни глупости и тем подобни...
    Не!
    Това, че вие не можете да се познаете в някои качества със зодията си, съвсем не ознавачава, че астрологията и скучна и не точна... Това е просто липса на знания от ваша страна. Защото в действителност вие не сте зодията си и ако видите някой качества на зодията си, които ги имате и вие, означава, че сте се припознали в нея.
    И сега няма нужда да се шашкате и да казвате неща от сорта на "My full life was a lie", ами продължете.

    В зодиакът има домове, планети, небесни тела и тн. Всички планети и небесни тела, както и знаци показват характеристиката на даден човек. Когато се родиш, спрямо година, месец, дата, час, минута, място на теб се определят различни качества, защото планетите и небесните ти тела са в различни домове, на различни места и в домовете има различни знаци. Това ви придава много по-различни виждания и чувства от колкото самата ваша зодия.
    Всичко, което чете по статии, веснеци и списания, това не сте вие. Това е стереотипът/архиетипът на зодиакалния знак, в чиито граници сте роден.

    Местоположението на планетите в момента на раждането ви може да покажете какви сте вие самите. Може да се пишете за отмъстителен скорпион, но и в същото време вие самите да сте мега усложливи. Може да ви пишат за козирог работохолик, но вие самите да обичате да се излежавате до 12 на обяд. Астрологията не е точна наука и не знам кога някой е твърдял, че е.
    Не обвинявайте астрологията за това, ще вие не сте достатъчно информирани и не си хвърляйте прах в очите като я упреквате. Life goes on.

    Напрактика обобщението е, че вие не сте зодията си, това, което четете е просто нейният архиетип и за да бъдете зодията си трябва всички небесни тела да бъдат в съответния дом и в съответния знак, а това.. е невъзможно. Вие сте всички тези планети и луни и тн., които са в наталната (рожденната) карта.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 01.10.15 05:45#2miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 66от: Защо не съм зодията си?Почтии съм съгласна. Преди време и аз си задавах въпроса защо описват зодията ми с определения, които като че ли не са за мен...И после ми светна. Според мен обаче, всички стериотипи за представителите на една зодия наистина спят някъде там дълбоко скрити. Просто обстоятелствата са отключили и развили само някои от тях. Или може би не? Дали някога ще разберем... ОтговорОтговор с цитат
  • 08.10.15 07:06#3Ванеса ИвановаВанеса ИвановаНовакРегистрация: 12.09.15Град: -Отговори: 3от: Защо не съм зодията си?Зодиакалните знаци и планети обвхващат абсолютно всички човешки качества и категории. Ти имаш всички тези качества, които имат и всички останали, но просто някои са по-силно изразени пт други. Няма карта без липсващи планети и знаци...
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.05.18 09:49#4Потребител#208480Потребител#208480НовакРегистрация: 07.03.18Град: -Отговори: 50от: Защо не съм зодията си?Това е много интересна темаОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest