Искрен ли е с мен?

 • 10.10.15 08:20#1Beti_13Beti_13Регистрация: 18.06.15Град: ПерникОтговори: -Искрен ли е с мен?Така..Сега..Аз не съм много голяма все още ходя на училище,но има един проблем,който разваля всичко..Това въпросното момче влязло в моя живот.То е по-голямо от мен,но не много само с една година..Та..Да минем на въпроса..Въпросното момче ми дойде в живота най-неочаквано,обаче аз не знам дали той е искрен с мен. :yawn: Ще разкажа какво прави и говори:

  Говори:
  Той ме отминаваше от начало после започна да говори с мен,усмихва ми се..И ми каза,че ме обича,но гледаше на друга страна..Приближих го до себе си и ми каза:"Да,обичам те!"Бяхме се скарали..Той дойде пред нас,аз го изгоних,звънна ми аз затворих,звънна пак аз вдигнах,заговорихме си нещо той каза,че ме обича,а аз казах,че не ми е до него сега и затворих..После се извиних и той отговори "нищо"..

  Действа:
  Седи до мен,когато сме в по-голяма компания,изпраща ме до нас,прегърна ме,дори ми даде негово нещо да спя с него,да не ми липсва..Но се виждаме само вечер,никога по светло,ако не се засечем..
  (Съжалявам,ако има грешки)
  И..?Той искрен ли е мен
  ОтговорОтговор с цитат
 • 11.10.15 12:32#2d2e4a6r8d2e4a6r8Регистрация: 11.10.15Град: -Отговори: 2от: Искрен ли е с мен?Хм.. душичке, това, че се виждате само вечер не е индикация по принцип. А можеш ли да ми кажеш ходите ли, че ти казва 'обичам те" и от колко г/д време и всяка вечер ли излизате :? По принцип моето мнение е..да говориш с него повече..да знаеш ежедневието му, да знаеш навиците му и тогава ще знаеш какво прави в даден момент, а и когато познаваш добре човека много лесно може да разбереш дали те лъже за нещо или дали прикрива нещо.
  Постарай се да го опознаеш доста добре и тогава сама ще знаеш отговорите на въпросите си.
  ОтговорОтговор с цитат
 • 23.01.19 09:48#3mspasov3322mspasov3322Регистрация: 28.08.17Град: РусеОтговори: 17от: Искрен ли е с мен?Може би да мислиш по-разумно. И да се опитваш да го опознаеш, както и да правиш крачка за сближаването ви.ОтговорОтговор с цитат