Ezine.bg»Форум»Нумерология и Астрология»Какви са знаците: Кардинални, Фиксирани, Подвижни

Какви са знаците: Кардинални, Фиксирани, Подвижни

  • 31.10.15 03:11#1Ванеса ИвановаВанеса ИвановаНовакРегистрация: 12.09.15Град: -Отговори: 3Какви са знаците: Кардинални, Фиксирани, ПодвижниВсички сме забелязвали, че когато четем за слънчевият ни знак или за който и да е друг, винаги има нещо като:
    Тип:Кардинален
    Тип:Фиксиран (Неподвижен)
    Тип: Подвижен
    Но, да си признаем, не всички ни интересува особено какво означава това.
    Вярвате или не, това до голяма степен влияе на вас самите, особено ако имате много от дадения тип в картата си.




    Кардиналните знаци:
    Кардинални са тези знаци, които измислят и сътворяват много неща. Главно почти всички иницятиви са създадени от кардиналните знаци. Те притежават самоувереност и кипяща в тях енергия, която ги предрасполага към... едва ли не велики дела. Те бързо завързват контакти, властолюбиви, винаги се стремят към надмощие. Тези хора ви стимулират, защото са оригинални и спомагат за бързата реализация на вашите лични планове. Влюбват се бързо, но и толкова бързо ви оставят.

    1. Първият кардинален знак е Овен. Той е импулсивен, бърз и искрен. При другите ще кипи, но при овена енергията буквално ще прелива от него. Фикс идеята му, че трябва да е на върха го тласка към милиони идеи, готови да бъдат започнати, но... едва ли довършени.
    2. Вторият кардинален знак е Рак. Като представител на елемента Вода, той е изключително чувствителен. Идеите му се блъскат в главата, точно както многобройните му бързо сменящите се емоции. Ракът ще търси начин да удовлетвори своите собствени желания, чрез които задоволения, той ще помогне и на други. Те са грижовни и търпеливи и нямат проблеми ако проекта, който са намислили отнеме малко повече време.
    3. Третият кардинален знак е Везни. Везните са представители на въздуха, което ги прави супер комуникативни. Те също така управляват и седми дом, който освен на любовта, той е домът и на бизнес връзките. Вроденият чар и дипломатичност привличат много хора към своите идеи. Те са лесно разбираеми и почти толкова лесно разрешими. На тях им е много лесно да завържат връзки с хора, било то по работа или нещо друго.
    4. Последният кардинален знак е Козирог. Ето тук вече започва истинската работа. Козирогът е в началото на зимата. Той е студен, но обективен. Когато прави някакъв проект, той ще погледне от всички точки. Докато на Овен няма да му пука, Рак ще гледа първо него си, а Везни ще слуша "тоя и оня", Козирог ще знае от къде да започне и ще го направи годно за всички.



    Фиксирани знаци:
    Фиксирани или още "Неподвижни" знаци. Това е работата. Когато кардиналните го започнат, фиксираните идват тук и го осъществяват. Те са хората с мнение. По какъвто и да е въпрос те имат мнение. Много, ама много трудно ще ги откажеш (понякога невъзможно) от това, което те мислят. Много астролози смятат, че точно фиксираните са най-силните представители на стихиите си. Трудно е да впечетлиш някои от тези зодии (особено Скорпион), но щом го направиш, вярвай, ще ти бъдат верни. Но не ги прецаквайте, с баламските си игрички!

    1. Първият фиксиран знак е Телец. Има ли по-благ човек от него? Телец като цяло е най-силният представител на земя. Той е здраво заземен и всичко, което прави е за да му донесе материална сигурност. Но това не е лошо, защото след като задоволи неговите желания наред си ти. Телец е огромен инат. Което отчасти е добре, защото нищо няма да промени мнението му, а тази фиксираност ще го води към успех.
    2. Вторият фиксиран знак е Лъв. Той е The Famous. За Лъв е важно да е под светлината на прожекторите. И го прави с лекота, било то чрез работа или нещо друго. Лъв не си позволява да мързелува, при положение, че знае, че ако направи това и това и ще иде при президента и най-важното - Ще го дават по телевизията. При него е борба за надмощие, къдети той ще държи контролера.
    3. Третият фиксиран знак е Скорпион. Той е Badass. Скорпионът е представител на водата. Това го прави изключително чувствителен. Всички сме чули, че той е обсвебващ и слага рамки на всички, които обича макар и да ги задушава. Той просто иска те да са добре. Скорпион ще работи, за да докара сигурност на хората, които обича. Те са най-важни за него. Те имат дълбоко развит интелект и само с побглед могат да те преценят що за стока си. Лошото е, че са kinda suicidal. Понякога могат да се затворят дълбоко в себе си и това ще им попречи на успеха.
    4. Последният фиксиран знак е Водолей. Кой би предположил, силен въздух и при това фиксиран. Водолеят е единствения, който горе долу може да се мери по инат с Телец. Не се заблуждавайте заради въздухарската му личност, Водолей не обича да работи особено, но ако това ще помогне на хората, които обича, ще ходи и нощем. Наричат го прахосник, но Водолей е миролюбив (като Телец) и иска да помогне на всички, независимо дали чрез парични/материални средства или с физически труд.

    I'm gettin' hungry as Taurus!! XD

    Подвижните знаци:
    Това са хората, чието мнение се мени 24/7. Те идват и променят нещата.. Те са гъвкави. Могат да правят супер много неща на веднъж и това не им пречи. Тук вече имаме един огромен наплив на енергия. Тези хора не могат да бъдат на едно място. Тези хора няма да слушат какво им казват другите и на къде да поемат. В единия момент ще мислят за Запад, а вече ще са по средата на Юга. Не се опитвайте да ги обеждавате в нещо ваше. Те ще кимнат с глава и в следващия момент ще са на друго мнение. Тези хора не се задоволяват с едно. Няма нищо лошо в това да изчакат до последната минута, за да определят среща с най-подходящия от многобройните си кандидати.
    1. Първият подвижен знак е Близнаци. Не му казвайте нещата, които иска да чуе. Близнаци обича да слуша различните гледни точки. Те са най-подвижни от всички, което е О.К., защото е въздух. Тези хора винаги са на път, в търсене на нещо ново, clear mind, всичко което ти хрумне, Близнаци ще дойде и ще го промени 2500 пъти.
    2. Вторият подвижен знак е Дева. Контрастът при фиксираните беше Водолей, е тук е kinda little bit of Дева.
    Девата е много талантлива и търси винаги начини за самоизява и как да ги приложи с цел практика. Тя е с най-силно изявена душевност сред земните знаци. Аналитичноста и я предразполага към напълно подходяща промяна на дадено нещо.
    3. Третия подвижен знак е Стрелец. Тези хора са супер бързи, супер пламенни и винаги с идеи, тъй като са представители на огъня. Те винаги ще пътуват, имат широко съзнание и ще вземат по малко от всичко, което са видели и ще го скълъпят в една нова промяна. По техен свои уникален и неповторим начин.
    4. Последният подвижен е Риби. Толкова чувствен знак, представител на вода. Той винаги ще се опита да промени нещата, така, че всеки да остане довоелен от тях. Невероятно съобразителни, ала лесно раними, могат да отплуват в дълбоки води, което освен че е лошо за тях, е много лошо за вас, защото ще изгубите един невероятен човек. Рибата винаги влага чувственост в нещата, които прави. Тя влага романтика и нежност в нейните промени.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest