Ezine.bg»Форум»Тинейджърски Проблеми»Как да разбера дали някое момче ме харесва?

Как да разбера дали някое момче ме харесва?

  • 31.01.16 01:15#1МилаМилаНовакРегистрация: 31.01.16Град: -Отговори: -Как да разбера дали някое момче ме харесва?Здравейте!

    Аз съм пълна отличничка и гледам да се държа по-студено то към лудориите и простотиите. Харесвам едно момче от моя клас. Той е доста влиятелен и има връзки с доста хора. В началото на учебната година имах чувството, че ме харесва, заради факта, че ме закачаше (повечето момчета го правеха). Изведнъж, като спря да ми обръща внимание се чувствах някакси подтисната. До сега не се бях чувствала така. Истината е, че за възрастта си съм доста висока, даже по-висока и от него.

    Преди да спре да ме закача не подозирах, че ще го/се харесам (влюбя) толкова много в него. След това той започна да сяда с едно момиче и да се закачат в часа по български. Това много ме натъжи, особено след като разбрах, че може да ме е харесвал или нещо подобно. Това беше голям шок за мен и когато и обръща внимание - ревнувам. Понякога той ме гледа и когато му отвърна с поглед гледа на друга посока или се залавя да пише , но по принцип гледа и си говори тази, която седи зад него (която сяда с него в часа по български). Това момиче няма социални мрежи. Накарах една приятелка, която е непозната за него да му пише. Тя го пита, какво мисли за мен и какво му е мнението под предлог, че сме скарани.

    Той и отговори, че бивам, но не ме харесва. Стана някакъв спор между тях двамата. Той се опитваше да обвърже приятелката ми с някакъв негов приятел. След края на чата приятелката ми ми каза, че той просто не е за мен. От тогава започнах да страдам. Всичко си продължава така, а аз все повече се измъчвам. Горе-долу всеки ден си пишем, но по принцип аз започвам темата. Чата не е много така препълнен, а спокоен.

    Скоро имах рожден ден. Първо ми писа съобщение сутринта, за да ми чистити, а по-късно и в училище. Излезе, че той ми чистити първи рождения ден и ми се усмихна. По някога ме поздравява, но доста рядко се случва. Страх ме е, че ако му призная ще каже и на другите и ще съсипе репотацията ми и доброто впечатление на учителите от мен. Как да постъпя и какво да направя? Да му призная ли? Как ще реагира? Моля ви да ми дадете съвет!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 02.02.16 04:02#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 193от: Как да разбера дали някое момче ме харесва?Не мисля, че трябва да му признаваш. Не виждам особен смисъл по принцип. Ще намериш истинската любов в лицето на друг, поне аз така смятам..ОтговорОтговор с цитат
  • 22.02.16 06:16#3miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 66от: Как да разбера дали някое момче ме харесва?Детски истории. Мисли за нещо по-смислено, страдаш, ако знаеш за колко още неща ще те боли в живота и колко по-важно от янкакво момче ще са те....ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest