- 17.04.16 03:18#1Дървеници у дома! Помощ!!!Здравейте, не знам дали въпросът ми е подходящ за този форум, но все пак се надявам, че някой ще има опит с проблема, който ме интересува.
Работата е следната: мисля, че имаме дървеници у дома. Някой знае ли как могат да се унищожат гадинките? Дали има някакви домашни методи или задължително трябва да се вика фирма за борба с тях?ОтговорОтговор с цитат - 19.04.16 05:06#2от: Дървеници у дома! Помощ!!!Аз не съм имала проблеми с дървеници, но ако имам, най-вероятно ще потърся фирма. Проблемът е много сериозен и не трябвя да се пренебрегва. Ако не вземете мерки, може да доведе до сериозни щети на дома ви.ОтговорОтговор с цитат
- 01.05.16 07:19#3от: Дървеници у дома! Помощ!!!Появят ли се дървеници - спасение няма. Мебелите са много стари и перфектна храна за гадинките.
Има само едно решение - изхвърляне на всички стари мебели и купуване на нови. :cry:ОтговорОтговор с цитат - 13.05.18 09:42#4от: Дървеници у дома! Помощ!!!Това е ужасно...ОтговорОтговор с цитат
- 20.08.19 10:24#5от: Дървеници у дома! Помощ!!!Как се справи с проблема? Звучи ужасно наистина...ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest