Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Форум»Дом»Дайте съвет за фирми, които предлагат камери за Видеонаблюдение у дома

Дайте съвет за фирми, които предлагат камери за Видеонаблюдение у дома

  • 10.12.16 11:58#1mihaelakostovamihaelakostovaНовакРегистрация: 17.11.15Град: -Отговори: 37Дайте съвет за фирми, които предлагат камери за Видеонаблюдение у домаНапоследък чувам за все повече случаи за крадци, които влизат в домовете на хората дори когато те са там. Това супер много ме плаши, затова реших да предприема по-сериозни мерки. Искам да се чувствам безопасно у дома и затова мисля да си сложа камери за видеонаблюдение.

    Проблемът е, че не съм запозната с фирмите, които се занимават с това и не правя разлика между различните модели камери. Някой би ли ми помогнал?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.12.16 03:50#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 193от: Дайте съвет за фирми, които предлагат камери за Видеонаблюдение у домаНяма как някой да ти даде пълна информация освен човек, работещ е подобна фирма. Най-добре намери най-близката до дома ти и питай какво са условията. Освен това крадците се плашат както когато видят камерата, така и голямата лепенка, че обектът е под видеонаблюдение. Има си трикове ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest