Ezine.bg»Форум»Тинейджърски Проблеми»Какво да правя, търся си приятелка

Какво да правя, търся си приятелка

  • 07.08.17 08:20#1НиколаНиколаНовакРегистрация: 07.08.17Град: -Отговори: 1Какво да правя, търся си приятелкаЗдравейте преди месец бях на лагер агх да не беше по очакванията ми... На 14 съм и един приятел ме покани на парти в стаята му в хотела в който бяхме всички пиеха,пушеха ,а аз си казах ,,Струва ли си да си развалям здравето на 14,, не пих нито пушех седях цялата вечер като заклан и им се чудех на акъла.

    Падам си малко по-различен играя игри даже съм в договор и с една мулти-гейминг организация,падам си умен и сръмежлив,слушам рок и не навиждам чалгата.Сигурно се чудите какво има това с темата е ето че идва и главната част от историята ми.

    На едно от многото партите срещнах едно момиче и тя не беше кой знае колко сигурна в себе си и леко си приличахме постоянно правехме контакт с учи но просто нямах време и шанс...момичето живее в Америка и идва в България за лятото не знаех с кого излиза как да я опозная и просто се отказах + че съм уникално несигурен в себе си и умствено уграничените връстници я ,,зарибяваха,, и в момента си търся приятелка не ме интересува как изглежда или нещо няма проблем и да я намеря онлайн което няма как да стане защото не мога просто да добавям момичета в fb да речем на случайност.

    Съвети ..... ?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.08.17 03:04#2Пламена M.Пламена M.ДжедайРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 193от: Какво да правя, търся си приятелкаТи чуваш ли се Първо - някакво момиче, което не си заговорил. После си търсиш приятелка, без значение как изглежда... смисъл, ако има мустаци - няма проблем, ок. И трето - можеш да добавиш някоя, но не можеш каквооо Та, реално - отчупи се малко, престани да се вкарваш в определен тип човек - това, че не пиеш, не значи че не може да излизаш с компания, в която някой пие. Хората са различни и за всеки влак си има пътници. Имам чувство, че искаш да си имаш гадже просто ей така - за да имаш и ти като другите. А чувствата, а емоциите - вземи излез от игрите и изживей нещо истински.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest