- 04.10.17 10:12#1Искам да имам права косаЗдравейте ! Много искам да имам права коса и за това постояно я изправям понеже е къдрава та проблема ми е че бързо се начупва независимо от времето навън също така и ме оритеснява че и увреждам краищата а искам да я пусна до коленете дълга поне моля ви дайтеми някакъв съвет как да я подържам или поне по малко да я горя.ОтговорОтговор с цитат
- 26.10.17 05:29#2от: Искам да имам права косаИзползвай защитни продукти; изправяй със сешоар (по-дълго е, но и по-ефикасно, както и - не вреди); направи си полиране на косата или най-добре - кератинова терапия. Тя се предлага навсякъде, сравнително евтина е и държи косата права поне няколко месеца. Освен това заздравява косъма и му дава шанс да расте. Успех!ОтговорОтговор с цитат
- 13.03.18 08:14#3от: Искам да имам права косаМоята е абсолютно права и не ще да се къдри, всеки с проблемите си... ОтговорОтговор с цитат
- 09.05.18 09:13#4от: Искам да имам права косаВсеки иска каквото няма ОтговорОтговор с цитат
- 13.11.21 11:45#5от: Искам да имам права косапък и аз и коса нямам дориОтговорОтговор с цитат
- 24.08.22 06:57#6от: Искам да имам права косаИзползвай машаОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest