Как да му вярвам? Как да забравя?

  • 07.01.18 01:14#1mimi87mzmimi87mzРегистрация: 07.01.18Град: ЛуковитОтговори: -Как да му вярвам? Как да забравя?Здравейте,нямам думи да ви опиша как се чувствам.Имам приятел от 6години живеем заедно, обичам го повече от всичко! Той работи дневна смяна 6 дни в седмицата до-9-10, започна постоянно рови в телефона си нон стоп и в банята и навсякъде, постоянно е с изключен звук, на няколко пъти заспиваше с тел. - като погледна чатове с момичета.

    Попитах го отрече, затворих се в себе си, измъчвах се. Една вечер взех телефона му и по-добре да не бях, пълен беше с съобщения, писал такива мръсни неща, свалял други, звънял им, колегите му писали, че е влюбен в тяхна колежка полудях след всичко прочетено, сълзите сами се стичаха по лицето ми сякаш хиляди ножове ме разкъсваха ,събудих го да ми даде обяснение, той мълчи.

    Обляна в сълзи, отчаяна излязох не исках да живея повече исках да сложа край, отидох до един мост, за да се спася,той не престана да звъни, откри ме, едва ме разубеди, кълнеше се че не ми е изневерил, сгрешил бил, съжалява, махнал всички чатове и приложения, а аз и сега се измъчвам съмнявам се в всеки един момент, измина седмица а как да му вярвам? Как да забравя?
    ОтговорОтговор с цитат
  • 09.01.18 03:43#2plami_amplami_amРегистрация: 13.11.12Град: -Отговори: 196от: Как да му вярвам? Как да забравя?Много лошо....Реално не смятам, че вече те обича както преди. Много малко двойки успяват да преодолеят подобни моменти. Време е за сериозен разговор, за да си кажете очи в очи от какво всеки от вас е готов да се откаже в името на връзката. Това е. Ако не става - по-добре се разделете като приятели, за да няма наранени.ОтговорОтговор с цитат