Гей ли съм, или не съм? A може би...Кажете ми!

 • 17.06.18 09:49#1Stefan007Stefan007Регистрация: 17.06.18Град: БургасОтговори: -Гей ли съм, или не съм? A може би...Кажете ми!Всичко започна преди около няколко години, когато бях на 11. Харесвах момичета и гледах само нормално порно и никога не съм имал гей мисли. Бях привлечен от момичета, ти ме харесваха и ми се искаше да съм с тях. Малко по-късно по това време, започнах да разглеждам различни видове порносайтове, докато не видях гей порно за пръв път. Възбуждах се и от двата вида контакти.

  Въпреки, че в действителност винаги съм бил привлечен от момичета, гледането на гей порно, винаги ме възбуждаше повече. С течение на годините, след доста изгледани филми, сега чувствам сякаш съзнанието ми е повредено, на някаква психическа основа, която не мога да преодолея. Имам чувството, че съм пристрастен. Дали съм роден по този начин или не, не знам, но мозъкът ми вече мисли различно и със сигурност се възбуждам, много по-бързо и повече като гледам контакти на момчета, отколкото на момиче и момче. Сега смятам, че това беше най-голямата грешка в живота ми. Не мога да спра да се опитвам да се убедя, че не съм гей. Но фактът, че ми харесва ме кара да чувствам тази голяма тревожност и обърканост.

  Не искам да съм гей, емоционално, никога няма да бъда, и не искам да бъда с момче. Не защото ме е срам, а защото просто не мога да изпитам емоцията, която изпитвам към момичетата. Всичко, което ми харесва е физиката на момчетата. Искам да бъда мъж на жена и да създам семейство, това е една от мечтите ми и винаги съм го искал силно, но тези мисли дали не съм обратен ме измъчват непрестанно. И въпреки, че сега съм на 24 години, веднъж пробвах със Проститyтka,но не ми хареса емоционално, харесвали са ме, и аз съм бил влюбен в момиче веднъж, но винаги е било несподелено.

  Виждам се с момиче емоционално, правейки всички онези дребни неща, които те карат да се усмихнеш и да бъдеш щастлив, но не мога да бъда привлечен сексуално от момичето така както искам аз. Просто не се получава, не я желая толкова силно. От друга страна, като видя едно добре изглеждащо момче, не мога да изпитам нищо емоционално, но ме възбужда сексуално. Може би фактът, че тялото ми не е толкова атрактивно и релефно, също оказва някакъв фактор. Може би завиждам, за по доброто тяло, но това все пак не обяснява, защо съм сексуално привлечен. Не знам какво да правя.. Ще се радвам да чуя какво мислите, както и вашите съвети. Гей ли съм, не съм ли и какво да правя?
  ОтговорОтговор с цитат
 • 04.07.18 06:58#2kri-krikri-kriРегистрация: 03.11.15Град: -Отговори: 4от: Гей ли съм, или не съм? A може би...Кажете ми!Щом чувстваш привличане към двата пола, може би си бисексуален. Но ти сам казваш, че нямаш опит в интимните контакти, така че няма как да знаем, докато не пробваш различни варианти. За момента ми изглеждаш като объркано момче, което се е вторачило в това само да си лепне някакъв етикет. Докато се опитваш да се напаснеш в стереотипи, няма да си щастлив. Живей си живота, следвай поривите си и се наслаждавай на младостта си. Дори и решиш да имаш връзка с мъж, това няма да ти попречи да имаш деца някой ден. Светът става все по-либерален. Има много хора, които имат гей връзка и имат деца от друг човек. Просто бъди щастлив, успех!ОтговорОтговор с цитат
 • 25.11.18 08:41#3TishoZZTishoZZРегистрация: 25.11.18Град: -Отговори: 10от: Гей ли съм, или не съм? A може би...Кажете ми!Разглеждах някакви много интересни неща на https://www.fototapeti24.com/, обаче така, на снимките много добре ми изглеждат, но не знам реално дали са толкова добри и ясни. Понякога на снимката е добре, обаче на живо са много по-размазани.ОтговорОтговор с цитат