- 17.01.20 02:18#1Белези от варицела?Здравейте, имате ли някакви изпитани мазила, които помагат при пресни белези от варицела.
Домашни мехлеми или козметични марки, няма значение. Стига да имат ефектОтговорОтговор с цитат - 18.02.20 02:48#2от: Белези от варицела?Пробвайте с Контрактубекс гел. Ползвала съм го за детето, имаше белег на челото след удар в детската градина. С този крем белега изчезна.ОтговорОтговор с цитат
- 21.02.20 01:14#3от: Белези от варицела?Най - добре е да се посъветвате с дерматолог. Лично при мен Контрактубексът не помогна, но не ставаше въпрос за белези от варицела.ОтговорОтговор с цитат
- 22.02.20 09:10#4от: Белези от варицела?Здравейте!
Една приятелка имаше същия проблем, при нея помогна гел с пантенол и витамин В5, но консултацията с дерматолог никога не е излишна. Успех!ОтговорОтговор с цитат - 25.02.20 10:41#5от: Белези от варицела?Здравей отново Ани,
вчера ми попадна публикация в мрежата (фейсбука) за бял крем Рачев (произведен по стара габровска рецепта). Пишеше че лекува всякакви белези, включително от едра шарка. Много хора бяха писали положителни отзиви за него. Ако искаш потърси в нета повече информация.ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest