- 01.05.20 06:27#1Полово предавана болест или...?Здравейте имам дете на 1.5 м. По време на бременност имах вагинален херпес и 2 3 пъти вагинални гъбички поне така твърдяха.
Решихме да имаме 2-ро дете, но проблема започна на 2рия 3ия дена след полов акт получавам жълто-зелено вагинално течение на парцали придружена с ужасна вагинална болка и сърбеж.
Поради тая причина сме спрели с опитите. От 4-5 месеца имам и ужасни болки по време на акт.
Имам и болки извън контакта с него които отшумяват и се появяват ,също така имам и бяло течение примесено с кръв много често след полов акт и 2 3 дена след него.
Какви може да са причините?
Тепърва ни предстои да тръгнем по лекари какви изследвания бихте препоръчали?ОтговорОтговор с цитат - 30.09.20 07:40#2от: Полово предавана болест или...?Най- добре да те види гебиколог. Той ще прецени има ли проблем. УспехОтговорОтговор с цитат
- 12.11.21 12:01#3от: Полово предавана болест или...?не е болестОтговорОтговор с цитат
- 24.08.22 06:52#4от: Полово предавана болест или...?Да, не е болест и според менОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest