Идея за отслабване чрез режим

 • 02.05.20 03:12#1anitoo_vg94@abv.bganitoo_vg94@abv.bgРегистрация: 02.05.20Град: -Отговори: -Идея за отслабване чрез режимЗдравейте мами,

  бих искала да споделя с вас моя опит в отслабването след бременността. По време на бременността бях качила повече от 20 кг, както и бях натрупала много подкожни мазнини.

  Започнах да търся варианти за диети или режими за отслабване. И моя позната ме посъветва да проверя в един сайт и да пробвам. Тя беше на този режим от 3 месеца и вече беше свалили 7 кг от теглото си. Реших да пробвам и ето резултата.

  С помощта на режима в този сайт, започнах да отслабвам и свалих всичките излишни килограми, както и успях да стегна и оформя тялото си. В момента тежа по-малко от преди да забременея и се чувствам страхотно.

  Това е линка на страницата:
  https://momsbefit.alle.bg

  Надявам се както на мен ми казаха за този режим, така и аз да предам нататък и да мога да помогна на някой друг.

  Желая на всички майка бързо възстановяване след раждането, здрави бебчета и много щастие!!

  Ако някой иска да му обясня по-подробно нека ми пише.

  Пазете се мами!
  ОтговорОтговор с цитат
 • 13.05.20 05:49#2zorihzorihРегистрация: 17.12.19Град: -Отговори: 1от: Идея за отслабване чрез режимМисля, че с кетодиетата ще стане добре. Има доста информация в нета, както и различни разновидности. Може да я прегледаш. Аз лично свалих 10тина кила ама без да съм била бременна де.ОтговорОтговор с цитат