Ezine.bg»Форум»Здраве»Идея за отслабване чрез режим

Идея за отслабване чрез режим

  • 02.05.20 03:12#1Ani BorisovaAni BorisovaНовакРегистрация: 02.05.20Град: -Отговори: -Идея за отслабване чрез режимЗдравейте мами,

    бих искала да споделя с вас моя опит в отслабването след бременността. По време на бременността бях качила повече от 20 кг, както и бях натрупала много подкожни мазнини.

    Започнах да търся варианти за диети или режими за отслабване. И моя позната ме посъветва да проверя в един сайт и да пробвам. Тя беше на този режим от 3 месеца и вече беше свалили 7 кг от теглото си. Реших да пробвам и ето резултата.

    С помощта на режима в този сайт, започнах да отслабвам и свалих всичките излишни килограми, както и успях да стегна и оформя тялото си. В момента тежа по-малко от преди да забременея и се чувствам страхотно.

    Това е линка на страницата:
    https://momsbefit.alle.bg

    Надявам се както на мен ми казаха за този режим, така и аз да предам нататък и да мога да помогна на някой друг.

    Желая на всички майка бързо възстановяване след раждането, здрави бебчета и много щастие!!

    Ако някой иска да му обясня по-подробно нека ми пише.

    Пазете се мами!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 13.05.20 05:49#2Потребител#243545Потребител#243545НовакРегистрация: 17.12.19Град: -Отговори: 1от: Идея за отслабване чрез режимМисля, че с кетодиетата ще стане добре. Има доста информация в нета, както и различни разновидности. Може да я прегледаш. Аз лично свалих 10тина кила ама без да съм била бременна де.ОтговорОтговор с цитат
  • 11.04.22 06:09#3Потребител#313589Потребител#313589НовакРегистрация: 11.04.22Град: -Отговори: 5от: Идея за отслабване чрез режимБил съм много пълен, сега съм в нормални килограми дори под средните за 180 височина. 2 неща ми помогнаха.

    1) Движение всеки ден + спорт няколко пъти седмично.
    2) Да се наблюдавам какво се храна, за да не преяждам.

    Ако човек се движи и хапва умерено, то няма нужда от никакви лишения на тялото. Много е трудно обаче сам човек да се усети, че не се движи достатъчно или че се храни в много повече от нужното. Навиците са ужасни за променяне, но си заслужава усилията.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest