ezine.bg»Форум»Красота»Кератинова терапия за коса

Кератинова терапия за коса

 • 12.04.21 09:10#1Krasivata FeqKrasivata FeqРегистрация: 14.07.18Град: -Отговори: -Кератинова терапия за косаЗдравейте момичета!
  Напоследък имам една идея, която ми се върти в главата и събирам мнения, за да ми се намести идеята съвсем)

  Става дума за това, че случайно се заговорихме с моя позната за поддържане на външен вид. Сподели ми, че редовно ходи на козметични процедури и фризьор, а последното, което си била правила била кератинова терапия за коса в салон. И понеже не исках да се чувствам глупава не е попитах каква е тая терапия))

  Та питам ви вас, какво представлява? Единственото, което се напрегнах да запомня/ за да питам / е възможно ли е косата да стои права 6 месеца след такава терапия?

  Написа ми на листче салона и каза ако искам да правя такава / но не каза как точно се прави и какво да очаквам точно))))/ да си кажа на фризьорката марката Pro-techs, че нейната била такава. Та питам това чудо преса ли е, козметика ли е, инавация ли е какво!?

  Стана тотална обърквация в главата ми та някоя от вас ако знае нека ме светне по въпроса))
  Благодаря!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  ОтговорОтговор с цитат
 • 03.05.21 09:09#2rumianamsrumianamsРегистрация: 12.08.15Град: ДевинОтговори: 9от: Кератинова терапия за косаЗдравейте!
  Аз си правих такава терапия на косата, при мен издържа около 4 месеца. Беше права гладка и много лъскава, но след като мина ефекта забелязах че косата ми тотално се изтощи и краищата ми станаха много чупливи.
  Да в началото наистина стои чудесно, но не бих повторила процедурата
  ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest