ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»1 година живеем в пълен ужас вкъщи

1 година живеем в пълен ужас вкъщи

 • 14.11.21 11:41#1Потребител#307613Потребител#307613НовакРегистрация: 14.11.21Град: ВрацаОтговори: 11 година живеем в пълен ужас вкъщиЗдравейте, не знам как да започна..
  На 25 съм, с мъжа ми сме заедно от 3 години имаме и едно дете. Първите 2 години бяхме много добре, нямахме никакви проблеми.

  Живеем заедно с неговите родители защото той така поиска. Преди година загубихме баща му, от тогава нещата са извън контрол. Останахме с майка му, с която много много не се разбирам. Има си своите моменти, обича да казва всичко на хората какво става в къщи, прави ни дразги, интриги, гони ни от дома ни не иска да ни вижда, казва че предпочита да е сама... това продължава една година, ние с мъжа ми плащаме всички разходи по къщата и се грижим за това да не ни липсва нищо, нея не ги закачаме за нищо.

  Заради тези неща с мъжа ми започнахме да се караме, не иска и да чува за това да се преместим. Ако седнем да говорим за тези неща само казва "знам какво да направя" и край това е, веднъж ме удари защото се скарахме за едни пари, които майка му открадна.

  Ако случайно искам да ида при моите родители за седмица да си почина и успокоя малко, той не дава, веднъж каза че ще се самоубие, ако го оставя дори за ден. Не знам какво да кажа и за него, по някога имам чувството че съм му прислужница, която постепенно трябва да готви, чисти, да върши домакинските задължения и да го задоволява във леглото всяка вечер не зависимо от това дали искам или не., без да имам правото на личен живот.

  Ако изляза с приятелката си на кафе, започва да ми пише кога ще се прибирам и какво ли не още.. не знам просто какво да направя..
  ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest