Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Форум»Тя и Той, Сексуални отношения»Гузна съм, че е избрал мен пред нея

Гузна съм, че е избрал мен пред нея

  • 01.12.21 12:39#1NellyNellyНовакРегистрация: 22.09.18Град: -Отговори: -Гузна съм, че е избрал мен пред неяЗдравейте, бих желала да чуя мнения по въпроса защото мога и да греша
    Благодаря предварително!

    Малко ме пиритеснява, че не съм нищо особенно като външност, социален статус, култура... А съпругът ми е всичко това което не съм. Ще забележите, че очевидно имам ниско самочувствие, което се дължи на факта че се сравнявам с повечето жени с които е спал, което знам че е грешно, но сега проблема не е в това, понеже всеки човек има определени кчества и неща които търси в партньора си и явно това съм аз.

    Работата е там, че не си е поплювала с жените преди да ме срещне, и е спал с коя от коя по хубава... И изведнъж се появява аз... Беше мибеше споделил, че в началото на връзката ни 1вия месец още, се бил видял с много красива млада дама, познава ли се от близо 4 месеца токава но не е имало нищо между тях макар че, тя много го била харесвала и искала сериозна връзка с него. Та много гадно ми стана когато ми каза, че ако не ми е бил дал дума, че ще бъде с мен... е щял да тръгне с нея.

    Знам че звучи много децко и наивно, но го приех много лично, защото мъжа до мен си струва и дори не знам какво толкова е видял в мен, но можеше да бъде с по-красива по-умна и не знам какво още по от мен жена... А излиза, че заради дадената му дума, а не защото вече е имал чувства към мен е избрал мен пред нея.

    Това страшно много ме обърква и не знам какво да си мисля вече.

    Надявам се и мъжете да си дадат мнение по моя случай, ще съм много благодарна.
    И да, опитах да говоря с него, но той започна да ми говори, че много съм била искрена с него и внимателна и как си е казал, че нямало да ме нарани.

    А това ми звучи като тя е идеална за мен но избрах теб защото съм ОБЕЩАЛ! Доста обидно и гадно ми е. Наистина не съм сигурна какво да мисля, моля изкаже те си мнението по въпроса!
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest