Ризото

Ризото

0

и долейте чаша вода. Оставете да набъбне и след това доливайте по малко вода, всеки път когато предходната се изпари. Финално объркайте ризотото с доматеното пюре и настъргания кашкавал....

1

ризото с кайма

Разгледай всички 74 авторски предложения за ризото с кайма в Езине.бг.
Ябълково ризото

Ябълково ризото

се солта и останалото масло и ризотото се готви под капак 5 минути. Сваля се от котлона и се оставя похлупено с капак още 10 минути. Сервира се, като във всяка чиния се поръсват бадеми и пармезан върху ризотото....

Пъстро ризото

Пъстро ризото

по време на варенето сол и пипер. Поднесете готовото ризото веднага, като поръсите с малко сушен магданоз....

Пилешко ризото

Пилешко ризото

4

. вода. Готовото ризото се запарва под капак за 10-15 минути или се поднася веднага с настърган пармезан и малко магданоз...

Ризото с пъстърва

Ризото с пъстърва

сок, овалваме го в брашно и после го пържим, първо откъм кожата за 3-4 минути, а после обръщаме и пържим още 2-3 минути. Поднасяме ризотото, покрито с порция риба и малко градински чай....

Ризото с тиквички

Ризото с тиквички

кремообразна консистенция. Поръсете с черен пипер и сол, леко разбъркайте. Свалете готовото ризото от огъня и поръсете с нарязаните копър, магданоз и целина....

Ризото с риба

Ризото с риба

Нарежете на отделни късчета филето от риба, посолето го леко и го сложете да се изпържи в сгорещено олио за кратко. Извадете го и в същата...

Ризото с патешки фенер

Ризото с патешки фенер

Патешките фенери се измиват добре и се слагат да врат в 3 и 1/2 литра вода. След това изваждаме месото и прецеждаме бульона. Нарязваме лука и...

Ризото по моряшки

Ризото по моряшки

Размразяваме, измиваме и подсушаваме морските дарове, заливаме с лимонов сок. Обелваме лука и чесъна, нарязваме и запържваме до прозрачност в...

Ризото със сметана

Ризото със сметана

похлупете за 15-тина минути. Поднесете порция ризото със сметана с още настърган пармезан....

Ризото със сьомга

Ризото със сьомга

сьомга. Долейте на няколко пъти 3 ч.ч. топла вода, като бъркате регулярно, за да не залепен оризът. Щом е готово ризотото със сьомга...

Ризото с охлюви

Ризото с охлюви

. При сервиране сипваме ризото в купички с обло дъно и обръщаме в чиния. Разтопяваме масло и сипваме хряна в него. С това поливаме ризотото и го поръсваме с нарязан магданоз....

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: