Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Изневерява ми с лелка в сравнение с мен

Изневерява ми с лелка в сравнение с мен

Изневерява ми с лелка в сравнение с мен
За първи път пиша в такъв сайт , но просто вече не знам какво става и се нуждая от съвет, дано тук да го получа. Със съпруга ми сме от 5 години и вече си имаме дете. На на него очевидно това не му харесва . От няколко месеца се държи супер нагло с мен , след работа вместо да се прибере да види ние как сме той отива да пие с приятели - поне така твърди. Вечер се прибира много късно, почти винаги аз съм си легнала и започва със караниците. От една седмица почнах да се съмнявам дали си няма любовница, като се прибере постоянно праща съобщения или се крие като говори по телефона.

Днес беше станал преди мен и оставил телефона си да се зарежда , просто нещо от вътре ме накара да му разгледам телефона . Когато влезнах в опция входяща поща ми идваше да заплача последното съобщение гласеше ''Благодаря за всичко , което правиш за мен , но трябва да се върнеш при семейството си '' . След като го прочетох това цялата се разтреперих , не знаех какво правя. Първото нещо което ми хрумна беше да Й звънна на тази . Позвъних и няколко пъти от моя номер- нищо , след това звъннах от неговия номер, но пак нищо. Бях изпаднала в някакъв неописуем шок. Излязох навън да изпуша няколко цигари и да реализирам какво ми се случва.

Исках някакво обяснение от когото и да е, същевременно продължавах да и звъня, но като не получих отговор от нея реших , че обяснението ще го искам от мъжа ми . Прибрах се в къщи извиках го - седнахме и първото което го попитах беше''ти изневеряваш ли ми'', последва отговор НЕ (като се замисля , кой нормален ще признае , че си има друга). Попитах го коя е тази която му пише съобщения за благодарност отговора ме втрещи - ''моята колежка'' (описание на колежката му - лелка сравнение с мен аз съм на 25 и работя като модел , а тя жена около 40-те не поддържана със стил на обличане от 60-те) какво по дяволите видя в нея?

Помолих го за обяснение той нищо просто били колеги и той и давал съвети , че тя толкова ли е закъсала за съвети , че ги търси от човек който е 10 години по- малък от нея? След това продължих да и звъня и най-накрая вдигна - попитах я ти какво общо имаш с колегата ти по точно моя мъж искам обяснения за съобщенията и. Вече няколко часа телефонът й е изключен.

Моля Ви кажете какво да правя , ще се побъркам ако нямаха нищо общо защо тя не ми го каза, а за по лесно затвори и изключи телефона. Дайте ми съвет какво да правя с този вече провален брак пълен със лъжи!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (27)

Изпрати
39-годишна
39-годишна
04.07.2016 19:50
Жена на около 40...значи зряла, улегнала, а може би и и много красива, сексапилна ...на която ти не можеш да стъпиш и на малкия пръст.Съжалявам, ама явно ти не си за него, моделке!
9
16
rosita
rosita
05.04.2016 22:07
Ami zashtoto ti samata se ocenjavash kato stoka.....kakvo znachi az sum model a tja e kato lelka.....s tova mislene njama da zadurjish i edin muj do sebe si.....na tozi muj mu trjabva chovek,a ne kukla....samoto opisanie,koeto davash za sebe si zvuchi evtino.....dobre si pomisli koe sushtnost e vajno v jivota.....njama da si model vechno.....
11
6
мъж на 32
мъж на 32
15.02.2016 03:16
Щото си кифла, а тя е жена, която е търпима, изслушваща, мила, не капризничи, разбираща и все още доста привлекателна!Не хленчи, не се увлича по селски моди, по тъпи ноктопластики и кецове с платформи, а има класа, естетика, поддържатост, ненатраплива, естествена красота! И като се ядоса, не ходи да пали цигари с циганско нарисунаните си китки по пръстите, а търпеливо изслушва и човекът, и сърцето си!Не й е необходимо да се муши в лъскави, тесни панталони или курвенски минижупи, защото все още апетитно стегнатия й женствен задник дискретно и привличащо си личи и под строгата, консервативна пола - и това е влудяващо за младите мъже, на които им писва от лигли с претенции!Мдааа....
29
16
хаха
хаха
28.07.2016 12:29
А ти не си мъж на 32, а леля, която си мечтае за мъж на 32 г. С радост би се набутала в тесни панталони, но това няма как да стане, затова вееш "стегнат" задник /дирник/ в бабешка пола. Опитай се да ходиш на йога, за да контролираш емоциите и изблиците си!
17
4
andjela
andjela
07.05.2015 20:45
Не си го слагай присърце,ще дойде ден,в който,ще разбереш защо го е направил,живей си живота...
3
0
мераклия
мераклия
04.07.2016 19:52
...с нЕкой друг
5
0
Христина
Христина
16.02.2015 08:30
От коментарите на авторката по-нататък ми се струва,че характерът и е доста непоносим.Тя злобее,иска да си му го върне,побърква се от факта,че е заменена...Той човека затова е намерил утеха другаде.До авторката-не можеш на сила да задържиш някой,като изтъкваш за причина детето,не можеш на сила да накараш някой да те обича,не можеш да му влизаш в личното пространство като му ровиш в телефона,не можеш да задържиш някой със злобния си характер,който имаш.И в крайна сметка щом си мислиш,че си над него,к'во ти пука-разкарай го,осъди го за издръжка и си подреди живота както на теб ти харесва.Щом си модел,значи изкарваш добри пари.Ще можеш и сама да се справяш с отговорностите.И още нещо-човек,когато обича,не обсебва,не налага контрол,не задушава половинката си,не изтъква,не натяква...Човек,когато обича истински иска другия да е щастлив,независимо кое го прави щастлив-дали ще се събира с приятели,дали иска да поговори с приятелка,дали иска да разтовари за риба,дали иска да кръшне или иска да пробва да пуши трева...Незнам.Така виждам аз нещата.Може и да бъркам,но човекът щом е залитнал вече,значи не те обича достатъчно,но се налага да те търпи заради детето,но до кога?Днес ще е с лелка,утре пиянски истории,после нещо по-младо,после скандали,после безразличие...и така,до кога?Ти сама си писала,че бракът ти е провален.Какви съвети искаш?
11
7
Ваня
Ваня
28.06.2016 12:28
Злобна е,също както и ти си злобна.Да не мислиш ,че винаги ще си на 25 години.Живота не свършва на 40,напротив.Тогава жената е най-привлекателна и най-изкусителна,точно със зрелостта на възрастта си и опита си.Не е някоя хленчеща кифла,на която няма угод.
7
9
woman
woman
23.06.2016 08:37
Като ти чета написаното май и ти си същата дърта чанта като тази, с която и изневеряват. Как разбра, че е злобна? Как да нарече лелката като е лелка? Мъжа и и изневерява, не защото оная е жена, а защото е искал да опита с дърта курва. Ясно ли ти е сега? Вие бабите така и не разбрахте, че ви чукат, за да си задоволяват перверзиите, а не защото сте красавици и големи жени.
4
3
Изпатил
Изпатил
16.01.2015 22:11
Намери си и ти някой да се забавлаваш и като разбере и твоя да види как си се чувствала ти
6
5
ач
ач
14.01.2015 17:36
Развод много ясно, то няма любов вече
6
0
ланселот
ланселот
04.07.2016 19:59
То любов- май не е имало...Ама цялата история е съшита с бели конци, та не се впечетлявайте: моделка, дете, колежка..нали ги знаете моделките за кви се женят-развеждат нЕкой чичко-паричко и после си налягат парцалите.Тая ако е моделка, аз съм Жана Дарк.
4
1
една,на 53
една,на 53
10.01.2015 21:54
Тази жена ,ако е свободна, защо да не се забавлява?!
Мъжът е обвързания, той да му мисли!!!
А тази млада женичка да си наляга парцалите и с моделското си тяло, да намери начин да го задържи, а не да иска обяснение от други!
И да не забравя, че и тя ще стане на 40! Да я видим тогава, как ще и се иска да я наричат лелка!!!
17
13
случайна
случайна
03.01.2015 21:55
Вие всички ли сте луди? Очевидно той е този, който търси и иска тази жена. Та е направила каквото е трябвало, а именно тръгнала си е и се е опитала да го върне при семейството. Какво обяснение ще искаш от нея? Той е този, който трябва да обяснява, ако иска разбира се да остане при вас.
17
3
Men
Men
28.10.2014 16:36
оф, момиченце загубено, аз съм на 36 и ако знаеш колко млади мъже ми се натискат, всичките с хубави и млади жени, помисли защо, лелиното : )))
41
20
woman
woman
23.06.2016 09:18
Натискат ти се защото си стара мома и винаги ще си отвориш краката
20
5
Лиа
Лиа
03.05.2016 23:07
Нищо не си разбрала, кифло, жената друго е писала, не, че е специална...
9
1
Мари
Мари
27.04.2016 19:15
Защото всички мъже търсят чуждото , затова , не си въобразявайте ,че сте нещо много специално...
5
3

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: