Бившата му заплашва да ме пребие

Бившата му заплашва да ме пребие
Здравейте. От известно време бившата на приятеля ми постоянно ме заплашва. Да не съм я гледала накриво, да съм я поздравявала, и подобни иначе щяла да ме пребие. Не е защото го харесва, а защото съм я гледала по еди си какъв начин. (Не казвайте "само си говори" защото не е така, сигурна съм че ще ми посегне. А аз нито мога да се бия, нито да се защитавам. ).

А и мен честно казано ме е страх от нея. Приятеля ми не знае, не искам да знае, а и дори да знаеше едва ли щеше да направи нещо и едва ли щеше нещо да се промени към добро. И се принуждавам да я поздравявам с усмивка. Виждам я всеки ден, ако нещо не й хареса почват някакви обиди, заплахи. На 15 сме. Някакви съвети? Без приятеля ми да разбира. [Още подобни истории тук]

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Ивана
Ивана
11.12.2014 20:49
Опитвам се да го разкарам от живота си защото нищо хубаво не ми се случва с него, само проблеми. Но той не разбира, но дори и да го разкарам тя няма да ме остави. А и тя познава едни циганки и знаете какви са.
0
1
Деси
Деси
15.12.2014 03:08
Ох момичееее страхът е голямо нещо.... познавала циганки... да не я запозная аз със едни добри момченца, че тогава ще види кого ще заплашва! Дай ми скайпа й или фейс. Малко ще я сплаша и няма да те докосне... Даже, като те види тя ще те поздравява и усмихва.
3
0
Джорджия
Джорджия
11.12.2014 19:19
Кажи на приятеля си.... Това не е твой проблем, че той я е отрязал и му кажи, че ако не ти защити достойнството, ще скъсаш с него... Нали си дама няма да се биеш в нинакъв случай просто приятеля ти трябва да оправи работата защото това не е твой проблем! А тя те обижда защото си по-хубава от нея и защото той сега е с теб :)
4
0