Бледа кожа

Бледа кожа
Сигурно историята ми ще Ви се стори комплексарска или кифленска, но напоследък ме мъчи нещо - хората ме намират за твърде бледа, особено в лицето. Разбира се, те донякъде са прави, защото още в 9-10 годишна възраст кожата на лицето и тялото ми започна да се изсветлява. Знам, че още в тази възраст хората променят облика си и е абсолютно нормално. Да обаче аз се чувствам неудобно, защото, когато се снимам или ме снимат дори и без свткавица приличам на Каспър. Или, когато някое непознато, сладко момче ме заговори - бузите ми стават огненочервени и направо изпъкват на фона на моето бяло лице. През летните месеци е ОК, защото добивам златист тен. Да, но само при положение, че ползвам крем с фактор не по-малък от 30, в противен случай кожата ми става пареща и червеникава. Та искам да ви питам

1. Има ли методи за по- тъмна кожа различни от солариуми и гримове, а напр. някаква домашна рецепта за чай или маска или пък оптични илюзии с избора на цветове за дрехи или нещо от този сорт

2. Какво мислите за хората с бледа кожа, намирате ли за грозни или неприятни. Асоцирате ли ги с нещо лошо или добро? С какво по-точно?

3. Въпрос към момчетата: Харесвате ли момичетата с по-светла кожа.

4. Да се притеснявам ли за бледата ми кожа

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (3)

Изпрати
lucky.13
lucky.13
30.12.2015 18:37
Блафгодаря на just и plami _am :) Весела нова година .
0
2
Пламена M.
Пламена M.
29.12.2015 18:00
Няма нищо лошо в бялата кожа, дори напротив, в миналото именно момичетата с бяла кожа са смятани за едни от най-красивите. Не мисля че ти трябва какъвто и да било метод за потъмняване - всеки е красив такъв, какъвто го е създала природата.
3
0
Вероника
Вероника
29.12.2015 14:34
Изобщо не мисля, че трябва да се притесняваш заради цвета на кожата си. Аз също имам бледа кожа и бузите ми стават огненочервени и изпъкват. Препоръчвам ти да носиш цветни дрехи, но не много искрящи, за да не се подчертава толкова бледата кожа. Според мен няма повод за притеснение, а и ако момче те харесва цвета на кожата няма да е проблем. Късмет! :)
2
2

Рейтинг

5
Общо гласували: 4
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: