Зле съм - имам нужда от секс!

Зле съм - имам нужда от секс!
Здравейте, как да ви обясня. Сексуалният ми живот е пълна скръб, макар че съм обвързана, А нещата с мъжът до мен са пълна скръб, . Той все свършва бързо! Опитвала съм да говоря с него, но без резултат. Опитах се, дори да се разделя с него, но всеки ме намрази, че съм наранила, , най, добрия"! А, той не разбра и ме изкара едва ли не курва, защото секса ми харесва. Обичам секса ! Нима е лошо да си жена и да искаш секс? Нима, жена, която иска секс и има нужда от секс е курва, само защото не получава това което организма и иска?

А, жената, когато откаже секс на мъжът е кучка и ще бъде заменена с първата срещната! Искам да попитам мъжете, как гледате на жена, която и харесва секса? И, защо смятате за ненормална, жена, която иска да прави секс с мъжът си? Защо, гледате на жена която има нужда от секс, като на лека жена? Най, лошото е че той спря да ме привлича и вече не го желая, защото знам че няма да получа удоволствие. Когато ме докосне и целуне, сякаш тръпката е няма и в главата ми е само секс за една минута. Просто, в кой е проблема, не знам. Само знам, че искам да се разделя с него. А, той и всички приятели и близки скочиха срещу мен. Няма близост между нас!

Коментари (11)

Изпрати
miglena
miglena
16.05.2016 15:08
Околните нямат никакво значение. Зарежи го, ще говорят, ще говорят - и ще спрат! Всеки има право да е щастлив, а ти не си. Гледай себе си и да не ти пука за клюкарите и интригантите. А и щом той реагира по този ненормален начин, да те обижда и тнт, няма смисъл и минута да си повече с него.
10
0

Рейтинг

4.3
Общо 8 гласували
5 5
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка: