Откакто ме целуна, животът ми се преобърна! Помогнете!

Откакто ме целуна, животът ми се преобърна! Помогнете!
Здравейте,
казвам се Ели на 21 години съм и съм адски объркана.
Накратко. . . Подяволите лесбийка ли съм?

Живота ми течеше добре. Бях момиче с доста голям избор от към мъжка аудитория. Мъжете ме харесваха адски много, рядко имаше такав, който да не иска да разговаря с мен или да няма контакт с мен. Тъ. . . Имала съм много приятели мъже в живота си. До като един ден не я срещнах. . .

Преди време когато бях на 18 имах една много добра приятелка на име Мъри. Тя беше луда, дива също като мен самата. Когато тя реши да направи нещо диво аз я подкрепях и обратното. Харесвах я защото ми одисваше на акъла. Беше хубава и беше на 32 години. Тя имаше приятел на нейната възраст и имаха връзка повече от 12 години. Един ден тя направи нещо което ме възбуди - целуна ме. Допря меките си устни в мойте и ме целуна страстно. По незнайна причина аз и отвърнах.

От този ден нататък живота ми се промени.
Наскоро имах прител с който се разделихме съвсем скоро. И сега се сещам за онзи момент с нея. През живота си съм имала и интимни взъймотношения с момиче от моя клас. Да имала съм интимен акт с нея и то не един. Момичето се казва Габи и е на моята възраст. Харесва ми когато съм с момиче май повече от колкото с мъж.

Странно е много. Моля ви ужасно обърна съм и не знам какво да правя. Лизбийка ли съм? ! Или просто объркано момиче и то ако съм искам да се свържа с такава като мен. Имам хиляди въпроси. Благодаря ви.

Коментари (2)

Изпрати
Пламена Младенова
Прави каквото ти харесва и да не ти пука. Най-важното е да правиш това, което те кара да бъдеш щастлива.
3
1
Стан Ой
Стан Ой
17.11.2016 18:19
Мисля, че си от тези, които тъкат на два стана - разбираш. Няма лошо! Щом ти харесва, експериментирай. Сега ти е времето, млада си!
4
0

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: