Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Откакто ме целуна, животът ми се преобърна! Помогнете!

Откакто ме целуна, животът ми се преобърна! Помогнете!

Откакто ме целуна, животът ми се преобърна! Помогнете!
Здравейте,
казвам се Ели на 21 години съм и съм адски объркана.
Накратко. . . Подяволите лесбийка ли съм?

Живота ми течеше добре. Бях момиче с доста голям избор от към мъжка аудитория. Мъжете ме харесваха адски много, рядко имаше такав, който да не иска да разговаря с мен или да няма контакт с мен. Тъ. . . Имала съм много приятели мъже в живота си. До като един ден не я срещнах. . .

Преди време когато бях на 18 имах една много добра приятелка на име Мъри. Тя беше луда, дива също като мен самата. Когато тя реши да направи нещо диво аз я подкрепях и обратното. Харесвах я защото ми одисваше на акъла. Беше хубава и беше на 32 години. Тя имаше приятел на нейната възраст и имаха връзка повече от 12 години. Един ден тя направи нещо което ме възбуди - целуна ме. Допря меките си устни в мойте и ме целуна страстно. По незнайна причина аз и отвърнах.

От този ден нататък живота ми се промени.
Наскоро имах прител с който се разделихме съвсем скоро. И сега се сещам за онзи момент с нея. През живота си съм имала и интимни взъймотношения с момиче от моя клас. Да имала съм интимен акт с нея и то не един. Момичето се казва Габи и е на моята възраст. Харесва ми когато съм с момиче май повече от колкото с мъж.

Странно е много. Моля ви ужасно обърна съм и не знам какво да правя. Лизбийка ли съм? ! Или просто объркано момиче и то ако съм искам да се свържа с такава като мен. Имам хиляди въпроси. Благодаря ви.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
30.11.2016 16:53
Прави каквото ти харесва и да не ти пука. Най-важното е да правиш това, което те кара да бъдеш щастлива.
3
1
Стан Ой
Стан Ой
17.11.2016 18:19
Мисля, че си от тези, които тъкат на два стана - разбираш. Няма лошо! Щом ти харесва, експериментирай. Сега ти е времето, млада си!
4
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: