Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Успя да ме замени с друг само за 3 дни

Успя да ме замени с друг само за 3 дни

Успя да ме замени с друг само за 3 дни
Аз съм момче на 25, скоро навършвам 26, момичето с което бях беше с 8 години по малка от, някои хора могат да кажат че е твърде малка, но просто така се случиха нещата и аз не съм искал да тръгвам с толкова малка, но такъв е живота. Бях с нея година и малко за това време бях щастлив макар че тя беше малко труден характер, сърди се за глупости инати се за глупости, не ми говори с дни за нещо тъпо.

И така все пак бях свикнал с характера и всичко вървеше добре, правихби доста подаръци, карах я на училище и после я забирах, купувах к каквото иска, от нищо не съм я лишавал, бяхме не разделни, винаги заедно имах и доверие, докато не дойде момент когато ми каза, че имаме голяма разлика в годините, и двамата страдаме и ми каза че затова се разделяме, съгласих се, но на другия ден разбирам, че тя е тръгнал с друг още същия ден, разбрах че от 3 дни си в говорила с него по телефона писалиса си и той я е съблазнил.

Обяснил ѝ се в любов и тя готова да ме зареже, но не ми каза истината, излъгала ме за всичко, според нейни приятелки чрез времето когато сме били заедно, тя ме е обичал и аз това го усещах, как може за 3 дни да иска да е с друг и да ме загърби толкова лесно.

Сега не съм на себе си минаха няколко дни по никакъв начин не са общувал с нея даже не сам я виждал, какво да правя? Ако утре ми каже че е сгрешила и че е била някаква свалка с този 17 годишен, няма ли да го направи пак? Как може да ме е обичала, а да тръгне с друг?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (2)

Изпрати
Kristina
Kristina
17.02.2017 23:59
Изневярата е не простима!
Счупеното не се лепи.
0
0
Пламена M.
Пламена M.
04.01.2017 15:38
Така е като се занимавате с малки момичета. И да обичала е, но не теб, а това, че постоянно я караш наляво надясно и ѝ купуваш разни неща. Това е идеални вариант за всяка ученичка. Подобни връзки никога не оцеляват - помни ми думите. Тя още няма представа за какво става въпрос в живота - видно е от постъпката ѝ. Нито знае какво е да работиш, да си изкарваш прехраната, камо ли какво е уважение и истински чувства. Ако не си ти ще е следващия балък, споко.
10
2

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: