Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Тя крие нещо от мен, което ни пречи да сме заедно

Тя крие нещо от мен, което ни пречи да сме заедно

Тя крие нещо от мен, което ни пречи да сме заедно
Здравейте, не мислих че някога отново ще изпитвам нещо такова или въобще ще пиша по форуми, но ето че се случи. Запознах се с въпросното момиче преди няколко месеца в началото всичко беше като не шега, тук там се виждахме, ту се сърдехме за глупости и все пак пак продължаваме да се виждаме, но започнах да изпитвам някакви прекалено силни чувства към нея, а в същото време "циклим" на едно и също място - добри приятели, при опит за нещо по сериозно ми каза, че не искала никога да ме губи и държи ужасно много на мен, но не можела да предприеме нещо сериозно сега, когато я попитах защо какво те спира, отговора беше и да ти кажа трудно ще ме разбереш - сложно е.

Държа да отбележа, че няма приятел, от един и същи град сме на по 20+ години сме, но защо е толкова трудно. . усеща се и от двете страни че изпитваме едно и също, дори ми го е казвала в прав текст, но сякаш се затворихме в някакъв омагьосан кръг с това "буксуване" на едно място. Самата тя ми каза, че и тя иска нещо сериозно, но нямало как да предприеме нещо сега и не мога да си обясня защо ме обърква така, дава ми някакви знаци, говори ми някакви неща, а в същото време сякаш я е страх от нещо, което дори не мога да разбера какво е, защото колкото и пъти да я питам не искам да ми каже. Имаме общи познати и те са ми казвали, че често говори за мен, как нямала търпение да се видим и всякакви неща ( едва ли има нужда да изброявам).

Една нощ, докато бях навън не знам дали не беше глупаво от моя страна, но реших да говоря директно, понеже е малко особена и ако предприема нещо по сериозно, като целувки и т. н най много да се разсърди за някой друг ден, а аз не искам това. Та казах й че усещам нещо повече към нея от приятелство, казах й какво значи за мен, тя също ми отвърна че и тя изпитва нещо към мен, но че за момента не може да предприеме нещо сериозно. . и тогава не знам защо ми хрумна директно да я питам. . та как ни вижда, как мисли че ще продължи всичко това. . питах я добре както я караме, така казали сме си почти всичко и двамата се харесваме, и двамата го усещаме и двамата имаме чувства, но нищо. . та така де, питах я мислиш да сме завинаги просто приятели ли или ?

Тя ми отвърна не, но било трудно сега да се обяснявало и нямало да разбера, просто има нещо което не иска да ми каже, не мога да разбера какво е, нито явно има желание да ми каже скоро. Някакви съвети идеи, какво да правя, какво да действам, да питам. . не знам вече, , , от няколко дена наистина тия чувства ще ме побъркат вече. .

Отново да спомена на 100% си няма гадже, не харесва никого в момента ( освен мен явно, щом ми го каза директно и то не веднъж). . и ми е страшно объркано. . казва ми всички тези неща и нищо. . Вече е побъркващо това, всеки ден мисля за нея нищо не мога да правя. . и нищо не мога да реша, предприема
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
31.05.2017 16:41
Хм...или трябва да действаш, или забрави. Може да има някой бивш, или проблеми в семейството. А може би и травма от миналото, детството - емоционална имам предвид. Може би не вярва в любовта по една или друга причина...вариантите са много. Не се отказвай, има светлина в тунела.
0
0

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка: