Заедно сме, а правим секс веднъж в месеца

Заедно сме, а правим секс веднъж в месеца
На 29 години съм и с моето момче сме от 4 години и половина заедно. От начало всичко беше за секса. Той беше човека с когото изневерих на предишния си приятел, с който нещата не се получиха. Та заживяхме заедно на втората седмица и всичко беше чудесно. Абе секс, ласки всичко на 6. Но след това го повишиха в работата и се започна.

Все по рядко правехме секс. Случваше се и 1 път на два месеца. Говорих, питах, ядосвах се-отговора беше един и същ -Много ми е стреса. В един от разговорите ни той каза Вече няма тръпка. Но аз глупавата останах във връзката и проблема и той остана.

Питала съм дали причината е в мен. Не била. Заминахме на скоро в Германия и си мислех, че ще се оправи като напусне предишната си работа. Но уви. . . все сме си така. Бил чел статия, че сега младите били много стресирани и с ниско либидо и било късмет едва ли не, че ние правим веднъж месечно. Иначе всеки друг аспект е ок. Работи. Не е лентяй. Почиства. Уважава ме. . . но тоя секс ми липсва много. Даже на скоро си взех вибратор. Калво да правя. Той иска да се женим, а когато аз кажа че ме е страх, защото съответно не съм сигурна в него. Той почва да се цупи[Още подобни истории тук]

Рейтинг

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари