Да си зарежа ли семейството и да тръгна с другия

Да си зарежа ли семейството и да тръгна с другия
Здравейте

На 34 години, домакиня с 12 годишен брак и две прекрасни деца. До тук всичко добре, но има един проблем..

През всичките тези години, бях най–добрата съпруга и майка и аз самата останах на последно място. Семейството винаги е било всичко за мен. С годините обаче стана като работа по задължение...

Подготвяне на децата за училище, готвене, чистене и всичко банално познато ежедневие за една домакиня. С мъжа ми се отчуждихме много.

Работата му е такава, че постоянно пътува и времето когато прекарва с нас, говорим или за децата или за положението в страната.

Вече нямаме никакви лични отношения и така е от доста време.

Преди време срещнах един мъж. Отдавна не бях изпитвала, онова чувство, дето нещо ти потрепва в стомаха. Почуствах се доста притеснена и ми беше трудно да отреагирам в разговора, който водехме.

Проблема се състои в това, че често срещам въпросния мъж. Нищо не е имало между нас, но усещам че чувствата са ни взаимни.

Имам семейство и не искам да го разбивам. Но има моменти, когато ми се иска, да остава всичко и да си тръгна.

Знам кое е правилното да направя в случая, но незнам дали е това което искам.

Ако може някой да ме посъветва нещо, който е минал през това. Благодаря предварително![Още подобни истории тук]

Рейтинг

3.4
Общо 18 гласували
5 5
4 5
3 3
2 3
1 2
Дай твоята оценка:

Коментари (198)

ani
ani
03.11.2010 19:25
Здравей.
И аз имам подобна съдба като твоята. Бях омъжена 11 години. Имам прекрасен син на 8 години. Последните 4 години от семейния ми живот имах връзка с друг мъж, когото много обичам все още. С него се чуствах като на седмото небе. Разведохме се и двамата, разбихме 2 семейства и най - накрая заживяхме заедно. Това обаче продължи само 5 месеца. Сега сме разделени. Моите приятелки ми казваха, че всичко е хубаво докато е скрито, но аз исках да съм с него. За едно поне не съжалявам, че се разведохме с мъжа ми. С него не бях щастлива. Сега съм сама с детето и се надявам да срещна някой, който да ме приеме такава каквато съм.
А това какво трябва да направиш, зависи само от теб. Аз послушах сърцето си и не съжалявам.
Желая ти успех каквото и решение да вземеш.
0
1
милото
милото
03.10.2010 09:19
Здравей MONIS. Това, което описваш ми е до болка познато. От 21 год., когато нашата връзка с моето човече започна, бях на 26 г., а сега съм на 47 г. Не мога просто да ти опиша с думи през какво ли не сме преминали, какво ли не сме преживяли, но сме си заедно, макар и да живеем на 110 км, един от друг - разстоянието няма никакво значение за нас. Моите деца също пораснаха, а от 4 год. вече съм и баба на прекрасно внуче. А моето човече така си и остана самичък - просто не можа да намери подходящият човек, който да бъде до него. А и аз не знам как щях да го преживея - друга да заспива и да се буди до него. Може и да съм егоистка спрямо него, но не си го давам пък и съпруга не искам да деля с друга жена. Много пъти съм си мислила, че просто съм една щастлива жена, която има двама мъже в живота си, които да я обичат и на които може да разчита за всичко, винаги и по всяко време. Много ми е хубаво и с двамата, дори искам и тройка да си направим, но знам, че това никога няма да стане, защото и двамата изгарят от ревност при мисълта, че съм в леглото на другия, защото съпругът ми знае за него, тъй като ни хвана двамата на калъп, но това беше преди 20 год. Аз тогава си му казах, че това той трабваше да го знае само, че не по този начин и поисках развод. Но той цяла нощ плака и ми каза, че аз съм неговата първа и последна любов и ние си продължихме и си продължаваме. До ден-днешен връзката, с моето прекрасно, миличко писе. Съжаляваме само, че годините минават адски бързо. В състояние съм до безкрайност да ти пиша, но мнозина биха ме упрекнали, че това просто не може да е истина, а нашата любов е просто като един безкраен турски сълзлив сериал, защото е адски трудно и на двамата, но ние просто се опитваме да се примирим със съдбата си, а съдбата просто не можеш да я промениш. Желая ти успех в новата връзка.
1
1