ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Наркотиците и моите приятели

Наркотиците и моите приятели

Наркотиците и моите приятели
Извинявам се, че ще пиша за такива неща, но вече не издържам да го крия в себе си! Преди 1 година бях се подвела по моите приятели и бях започнала да употребявам амфетамини и марихуана.

Сега вече се гордея със себе си, че осъзнах, че живота и всичко друго, което се случвало около мене, би ме направило по - щастлива от шибаните наркотици. Лошото е, че когато нашите ме упрекваха, че не ставам за нищо, точно тогава аз ги употребявах като си мислех, че ще разреша проблема.

Сега се радвам, че съм 12 клас и мисля за университет, за моето бъдеще. Но си мислех, че имам перфектните приятели докато не спрях да си правя заедно с тях филмите.

Сега когато ги гледам само от страни и те само когато се нашмъркат доказват едва ли не, че ще преобърнат света за мене, а вече на другия ден все едно не е имало нищо такова. Говоря с тях за моя проблем, а те вместо да се поставят на мое място, те разправят аз нямам проблеми с наркотиците.

Е,е как ще нямат, като по тоя начин съсипват своето самочувствие и себе си. Не издържам вече в такава държава, къде да избягам за да не ме заобикалят такива хора и да има какво да научавам в полза от живота. Отегчавам се всеки изминал ден.

Благодаря, че ме изслушахте.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (5)

Изпрати
Weedy
Weedy
24.12.2013 12:41
Марихуаната не е шибан наркотик !
4
1
Тъпаци
Тъпаци
09.09.2013 00:46
Няма ли да спрете вече да огласявате марихуаната в класацията на наркотиците?!
1
1
Тони
Тони
03.09.2013 00:20
И аз бях в същото положение самоче не една а пет години и се радвам много че осъзнах колко много са вредни и , че се оттървах от такъв кръг хора.Продължавй напред и успех.
3
0
тани
тани
26.12.2011 20:55
Много те поздравявам, че си осъзнал/а, че в живота наркотиците са най-лошото за организма. Започни на чисто, на бял лист, без да те интересуват бившите ти приятели, гледай само себе си и семейството си, да не ти пука за нищо ;)
4
0
НИ
НИ
17.11.2011 04:41
Поздравления за това, че си се отървала от тази зависимост. Ето, че си направила първата правилна крачка, сега остава да направиш втората. Просто смени приятелите и няма да се налага да сменяш държавата. Всичко, което се случва в животът ни е плод на избора, който правим. Успех!
3
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: