Сърцето ми е разбито

Сърцето ми е разбито
Здравейте скъпи приятели.
Реших, че тук е мястото и на моята история.
И така на 14 години съм и вече зная прекален добре какво е болка. Сърцето ми се дави в сълзи всяка нощ с всеки спомен за него.

Най-известното и готино момче в цялото училище 11 клас и с много фенки (занимава се с музика). И така всичко стана много бързо. Един ден той ми предложи да излезем (разбира се след дълго ухажване). Имахме уговорка като го видя да го целуна и аз го целунах. Той ме държеше за ръката и така тръгнахме.

След ден два скъсахме, той и мен по точно. После пак тръгнахме, той ми се извини и такива неща и аз като глупачка му простих.

Какво да се прави, бях толкова влюбена. След два - три дена пак ме заряза. Каза ми, че си имал проблеми и не иска да ме наранява, няма време и такива неща и си останахме приятели или поне така трябваше да е, но аз още го обичах дори и след всичко, което ми причини. :cry:

И така минаха 4 седмици вече, позабравих го макар и много трудно. Сега харесвам едно момче от класа по негови думи и той мен.:love: Пишем си всяка вечер, дори понякога ми звъни и си говорим по тела.

Проблем е това, че най-добрата ми приятелка го харесваше и ми каза, че съм постъпвала много гадно като му се свалям. Тя се чувствала ужасно, обясних и че не го решавам това аз, а сърцето ми и тя май ме разбра.

Сега харесвам него ужасно много и го ревнувам много (зодия Лъв съм, а той е Телец).Обаче още често се сещам и за бившото ми гадже, а той между другото се върна при предишната си приятелка.. :s: и после след 2 дена пак скъсаха, а преди са били заедно 2 години.

Та така това е историята ми в много съкратен вариант.
Въпросът ми е дали се самозаблуждавам, че съм го забравила или наистина е така, не мога да разбера. И дали ще стане нещо между мен и момчето, което харесвам ?
Моля ви, помогнете ми.

Благодаря предварително!

Коментари (8)

Изпрати
блах
блах
31.08.2013 22:34
Аз съм момиче на 18 години и ше ти кажа, че момче 11 клас = кавал, момчетата стават мъже и си струват на около 30 годишна възраст, не се занимавай с педерастчета, ами изчакай да попорастнеш малко и мятай батковците :D
0
0
sss
sss
19.02.2012 16:58
НИКОГА НЯМА ДА ГО ЗАБРАВИШ НО ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕ НАУЧИШ ДА ИГНОРИРАШ МИСЪЛТА ЗА НЕГО ! Успех :)
0
0
lili_02
lili_02
22.12.2011 13:30
Здравей да ти кажа малка част в теб все още не може да го забрави защото миналото и да искаш не можеш да го забравиш напълно ,а за момчето което харесваш сега мога да ти кажа само ,че ако ти го обичаш и той теб, няма да има проблем само искам да ти кажа трябва да си имате доверие един на друг и да не слушате никой
0
0
alex_7727
alex_7727
21.12.2011 15:46
На въпроса дали си забравила бившото си гадже можеш да отговориш само ти.Само ти можеш да почувстваш.Ние, които пишем коментари не знаем какво ти е и какво си преживяла.А дали ще се получи нещо с другото момче зависи също от теб, както и от него.Мога само да ти пожелая успех и да си много щастлива! :)
0
0
Детска му работа...
Детска му работа...
27.11.2011 11:59
О боже господи...имали сте 4 дена връзка и сърцето ти се дави в болка заради временно увлечение????Деца,не занимавайте хората с глупостите си...
0
0
pogledni
pogledni
23.11.2011 12:09
Искам да ти дам един съвет,другите са прави ще има да се влюбваш ида се разочароваш до момента в които срещнеш точния човек за теб и ако след 20г все още сте заедно тогава ще усещаш любовта истинската любов но независимо от това винаги си оставяй една вратичка в сърцето си през която да можеш да излезеш по безболезнено ако си предадена от любимия човек
0
0
sun
sun
22.11.2011 15:58
Момиче ти си само на 14, знаеш ли колко още такива и по- гадни неща ти предстоят, предстоят ти и по- хубави. От целият ти разказ се вижда колко си объркана и не знаеш какво искаш ,и за какво се бориш- живееш в хаос, който сама си създаваш! Хубаво прецени какво искаш и кое си струва. В крайна сметка това е твое решение. Само ще ти кажа, че веднъж предадат ли те, повече не скланяй глава.
0
0
Nikol
Nikol
20.11.2011 17:02
Всичко зависи от теб самата...това дали ще се получи нещо между теб и момчето с което си в момента и това дали ще забравиш предишния. Дай си малко време, усамоти се , направи си списък с нещата от живота които смяташ за най-важни. Оцени приоритетите си и стремежите си. И най-вече се замисли струва ли си да помниш някой , който вече те е забравил, струва ли си ?!
0
0

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: