Трудно ми е .. Не знам какво да правя ..

Трудно ми е .. Не знам какво да правя ..
Снимка: ezine.bg
Имах връзка с едно момче 10 месеца. Всичко беше наред до 6 месец, когато видя, че един приятел ми е писал във фейсбук. Започна да повтаря как съм му изневерила, а аз съм си била само с него, просто нямах нужда от друг.

Заряза ме веднага след като видя един чат с общи приказки.. Опитах се да си го върна, така и стана, но се държеше ужасно. Натякваше ми постоянно, зарязваше ме през няколко дни, обиждаше ме и т.н. Посегна ми на няколко пъти, а аз стоях и търпях с надеждата, че ще се осъзнае и, че ще спре. В единия момент ме искаше в другия не, аз му казвах, че го обичам, а той ми отвръщаше с "хубаво".

Преди 2-3 седмици след всички тези мъки бяхме излезли и аз не знам какво съм направила, но след като тръгнахме за вкъщи и започна да се кара с мен, че съм му била изневерила с този, който съм погледнала вечерта. Не помня да съм гледала никой, но както и да е.

Бил видял, че съм си писала с въпросното момче миналата година юни месец и това означавало, че имам връзка и с него. Аз хронологии и такива неща не съм трила, защото не е пишело нищо лошо, но явно той не го разбира като мен. Започна пак да се кара с мен и да ми казва, че съм му изневерила, а аз продължавах да се опитвам да обяснявам, но не става. Унижаваше ме на няколко пъти пред приятелите си, а аз съм стигала до там, че да се моля да бъде с мен.

Снощи след поредното ровене в моите неща и какво съм писала ми писна и просто казах Край, а той не ме и потърси след това.. Написа ми само няколко заплашителни смса как ще съсипел мен и момчето, с което съм му "изневерила".. За 4 месеца това ме съсипа, даже съм останала 39 кг. ..

Да опитам ли пак или да се откажа ?

Коментари (18)

Изпрати
aqna
aqna
31.08.2013 23:06
Казвали са ми,че всичко друго се преодолявяа,но ревността НЕ ! Щом не ти вярва ...няма смисъл,поне според мен! Разбирам те,че ти е трудно,но съм сигурна,че ще намериш някой,който да ти вярва и да се държи страхотно с теб!Успех :)
1
0
Анет
Анет
31.08.2013 22:36
Откажи се. Щом те ревнува толкова много, значи не ти вярва, а щом не ти вярва няма смисъл да сте заедно. В една връзка доверието е много важно. А щом те унижава, значи не си заслужава.
2
0
галя
галя
31.08.2013 22:14
бягай мила колкото може по бързо от него , сега може и да го обичаш но след време ще го мразиш
0
0
portokalka.baby
portokalka.baby
31.08.2013 21:32
Момиче откажи се от това момче.. Опитай но с друго което ще те цени :) Ти сама казваш колко много си се съсипала и психически и физически забрави миналото и продължи напред и ти пожелавам Успех :)
0
0

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: