Хлътнах по новия си съсед

Хлътнах по новия си съсед
Снимка: ezine.bg
Здравейте отново. Вече наистина имам нужда от съвет как да постъпя. Изписала съм няколко истории и както знаете съм на 15, но си харесах момче, по - точно мъж който е на 28. Купи си апартамент точно срещу нашия и по време на ремонтите се засичахме постоянно и ми допадна. По - късно разбрах, че си няма приятелка, но не бях осведомена правилно за неговата възраст.

Мислих, че е около 21/22 годишен. Тази вечер той ми писа, намерил ме е някак си и не сме си писали нищо кой знае какво освен как си, какво правиш и такива неща. За моята възраст мисля доста трезво и зряло спрямо връстниците ми и съм по сериозна във връзките ми, не съм си позволява никога връзка за по 1/2 месеца.

Винаги е било сериозно, но в повече случаи след известно време на човека до мен му се струвам скучна и нормално, защото те все още си мислят детински. Искала съм по - голямо момче до себе си / мъж / , но когато разберат за възрастта ми, те се отдръпват, дори и преди това да са имали симпатии към мен. Честно казано изглеждам по голяма и често хората се заблуждават.

Сега не съм сигурна дали той има някакво намерение да се получават нещата, но ако продължим да си пишем може да се появят чувства от моя страна. Какво да правя? Правилно ли е предвид възрастовата ни разлика, а и житейския опит? Колкото и да съм по съзряла все пак има неща за които нищо не знам и е нормално.

Моля ви изразете мнението си, дали да си пиша с него и дали е правилно да се получава нещо м/у нас?

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
MK
MK
05.10.2013 19:57
След като даже на връстниците си си скучна, къде си тръгнала с по-големи?
0
0