ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Винаги търси как да ме унижи и да ми се развика

Винаги търси как да ме унижи и да ми се развика

Винаги търси как да ме унижи и да ми се развика
Здравейте!
Най-сетне реших и Аз да споделя своя проблем тук. Имам приятел, с когото сме заедно вече от 4 години и половина. Напоследък сме далеч от разбирането за добра връзка. Студенти сме, и двамата на 20, в голям град. Виждаме се почти всеки ден. От известно време усещам, че просто вече не ме уважава.

Постоянно, когато сме с наши познати, Аз се превръщам в най-грешния човек в неговите очи-всичко, което кажа Аз или е грешно или някакси той успява да намери нещо, с което да ме оспори. Където и да сме намира начин да ме унижи, да ми се развика. Да и Аз греша понякога, няма безгрешни хора, но нали е човекът до мен, който трябва да ме подкрепя най-малкото.

През първите 4 години изобщо не беше такъв. Винаги сме се разбирали. Толкова много се промени. Когато му кажа, че поведението му ме наранява започва да ми се обяснява колко ме обича, че Аз съм си била въобразявала, че при всяка двойка е било така. Имам чувството, че вече психически няма да издържа на тези проблеми.

Ето днес бях при гръден хирург на преглед и той успя да ми се развика колко съм била тъпа не знам си каква само защото обикалях в клиниката по гръдна хирургия и търсех кабинета на лекаря. После като слязохме долу на касата в болницата, за да си платя таксата пак ми се развика даже една жена ни направи забележка. Толкова съм напрегната, а и на всичкото отгоре и здравословни проблеми имам.

Не искам да го виждам, но когато си тръгне започва да ми липсва. Прекарваме много хубави моменти, но просто тези скандали и унижението ме убиват. Той ми е първият, Аз съм му първата. Досега не е имал никакви намерения да бъде с друга нито пък Аз. Винаги сме мислили за бъдеще заедно. Как да постъпя според Вас?
Очаквам съветите Ви!
С уважение.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (17)

Изпрати
Доброжелател
Доброжелател
20.11.2015 19:58
Бягай далече от този човек.Научи се ,че най-важното нещо е да се чувстваш ти щастлива. Не очаквай той да се промени към по=добро.
0
0
Ив
Ив
31.08.2015 10:14
Бягай, не те обича!
0
0
Диди
Диди
04.11.2013 08:54
Само на 20 години си, жижотът е пред теб. Най-добре е да започнеш начисто, с някой друг.
3
0
hedy
hedy
01.11.2013 00:59
не виждам големи причини да си със него
3
0
sany
sany
31.10.2013 16:11
Извиняваи но ме учудва поради каква причина трябва да търпиш лошо отношение към теб
3
0
мими
мими
29.10.2013 21:58
И аз търпя такъм енергиен вампир,късай и бягай,хич не му мисли,уважавай сама себе си,за да те уважават и другите,спасявай де момиче!!!
3
0
ВилиС
ВилиС
27.10.2013 15:26
Моят съвет е: дай му още една възможност и от раз без много да се вживяваш, скъсай и си гледай живота.Съпругът ми не беше такъв, но от няколко години е същият, с тази разлика, че не се извинява и пак, и пак, и ... Аз не издържам вече и аз крещя и го обиждам.Мълчи и на другия ден пак същото.Ако от сега започнете, неминуемо ще страдаш много! Въобще не търси причини, а действай, докато не е станало късно!
3
0
kenobi
kenobi
27.10.2013 12:52
Намери си някой друг който ще те уважава и цени,а не да те обижда и унижава.Щом е стигнал до там да те прави виновна за всичко,значи е дошло времето да си кажете довиждане.Младо момиче си,ще си намериш подходящия човек.Само трябва да си търпелива и щастието ще кацне на рамото ти.Него не го мисли,той след време ще съжалява,че те е изгубил...
1
0
Рила
Рила
26.10.2013 12:52
Моят най-добър съвет е да го напуснеш. Знам че е трудно и ти както казваш все пак харесваш го от 4 години сте заедно но той те огорчава повечето от колкото те радва, съдейки по това което казваш. Та трудно е но е правялният избор. То и да откаже човек цигарите е трудно но е правялният избор. Такива хора не ги разбирам наистина - в смисъл мога да дам 2 обяснения зашо се държи така с тебе. 1. намерил си е друга и си търси повод да се разделите. 2. в личния си живот (училище, работа) изобщо не му върви, депресирал се е и всичко си излива на човека до него - в тоя случай теб. Хубавото е че вие сте само гаджета. За какво да продължава да си губиш времето с него? Ако човек не е с друг за кеф защо да сте заедно? В смисъл един ден да се ожените ли искате, да имате деца и той пак така да те третира? - Тогава вече ще е по-трудно да се отървеш от него защото деца, разводи и тнт. Та казвам ти че сега нищо не те задържа пруи него - мъже по път и над път. Не е единствения. Не се държи с тебе както трябва, ти си споделила с него че това те наранява и той казвал че си въобразяваш. ва означава че не те слуша какво му говориш. Той си говори неговото. Тва не е нормално и най-добрата опция е според мене да се разделите. Не е нужно да е по някакъв груп начин но просто да седнете на маса и да му кажеш така и така не искм да съм с тебе повече и и искам да скъсаме. Чувал съм има много психопати които почват с глупостите от рода на ,,ох ше се самоубия и тнт''. Не го слушай. Не позволявай на 'преди-време съществуващата любов' да ти помрачи здравия разум. Бъди егоист защото ако не го напуснеш всичко ще продължи както е сега - а това на теб точно не ти харесва. Успех.
3
0
вал
вал
25.10.2013 21:03
След като ви липсва толкова много ще търпите и държанието му към вас.Знаете че той няма да се промени.Просто няма смисъл да се оплаквате.
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: