ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Лапнала съм здраво по шефа ми

Лапнала съм здраво по шефа ми

Лапнала съм здраво по шефа ми
Здравейте, не търся съвет или подкрепа просто искам да споделя това, което ме измъчва. . .
От много години работя в голяма чужда компания, в нея срещнах мъжът ми, и с много труд и двамата успяхме да се издигнем на високи постове. Когато мен ме повишиха, ми се наложи да попътувам доста с шефа, да ме представи и запознае с останалите офиси в страна и чужбина.

И точно тези пътувания се оказаха моя ад. Открих, че с него се чувствам изключително различно, всички разговори и всичко, което правехме заедно беше някак. . . вълшебно. Между нас прехвърчаха не искри, ами цели мълнии. . . и двамата го усещахме и знаехме. Едно от пътуванията ни беше изключително успешно и решихме да го отпразнуваме.

Вечерта излязохме, вечеряхме, потанцувахме и когато той ме изпрати до стаята ми, се опита да ме целуне. Аз разбира се му казах, че това е лудост и той прие моето решение. На другия ден очаквах да ми се извини, но не стана така, направо ме обвини, че го лъжа, че не го искам, но приемал решението ми.

И така взе да минава времето, и двамата погребахме тази вечер дълбоко в спомените си, въпреки, че забелязвах, че от време на време се опитва да ме докосне, погали и т. н. Всичко беше нормално, докато не се наложи да заминем на един семинар за няколко дни. Той положи всякакви усилия да заминем само двамата, даже хотелските ни стаи бяха една до друга.

И така едната вечер се оказахме в моята стая. . . не правихме секс, защото аз бях неразположена. Но миговете в, които той ме докосваше и целуваше бяха вълшебни. Сякаш винаги сме били едно цяло. На другия ден се прибрахме, аз със свито сърце му казах, че това е било грешка.

Че обичам безкрайно много мъжа ми, и не искам да го лъжа. Но той не ме оставя намира, постоянно ми звъни просто да ме чуел или видел. Кани ме на обяди и вечери, направо ще ме побърка . Лошото, е че и аз съм лапнала по него и искам да ме търси. . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (25)

Изпрати
Слънчицето
Слънчицето
19.11.2013 07:54
Не говориш за деца, имаш ли, нямаш ли ??? Ако имаш мисли за тях преди всичко, не ги подлагай на страдание.
Казваш, че обичаш мъжа си, ако го обичаш според мен няма да търсиш съвети от нас, а на мига би разкарала шефа ти. Не си представям как става това " обичам мъжа си, ама съм хлътнала по шефа си", двете неща под един знаменател някак си не ми се връзват. Това е нещо мимолетно, авантюра, веднъж направиш ли го няма да се спреш, а не мислиш ли колко ще е наранен мъжа ти като разбере, ами ако той постъпи като теб, теб няма ли да те боли. Задай си милион въпроси, отговори си и тогава прави каквото решиш.
3
0
еиа
еиа
17.11.2013 19:02
Ами за поредната доза ;курволясване; май няма какво да се коментира
3
2
Ели Шанти
Ели Шанти
16.11.2013 14:41
Изживей го !!! И всичко ще отмине ,в противен случай цял живот ще си мислиш за него и ще си задаваш въпроса ,какво ли е щяло да бъде.В живота ни няма случайни хора,срещи и моменти ,всяко събитие ни учи на нещо,всеки човек е наш учител,подарък или наказание и ние сме тези ,които трябва да приемем ,да изживеем и да извлечем поука .Приеми го като подарък,защото любовта ,страста и емоциите не се купуват с пари и не се продават .Бъди разумна,но просто го изживей !!!
5
1
klara
klara
14.11.2013 20:11
Има изход от ситуацията а той е никога да не виждаш повече този човек .
1
0
Woowy
Woowy
14.11.2013 20:11
Ем повярвайте хора не съм от леките и няма да изневеря на половинката си дори и да имам възможност, защото държа и оценявам това, което имам! Няма за какво да завиждам, защото имам всичко, което съм искала някога :) Така че такива коментари само ме карат да си мисля, че вие ку*вите ставате все повече и повече!! Жалки сте ми!!
3
0
фифи
фифи
14.11.2013 10:58
Нека плюят тези злобни нелицеприятни женички на които никога няма да им се случи.Завиждат.Море ,я някой да им предложи подобно изживяване, ще забравят колко МНОГО обичат законната си половинка.
0
2
Woowy
Woowy
12.11.2013 18:11
Ами Росиии ако и ти си от леките разбирам тогава коментарът ти!!! :D
1
0
misi frost
misi frost
12.11.2013 15:04
Ех всеки път ми става супер мъчно като прочета поредната история за изневяра и тези ¨тръпки и трепети ¨ с някой друг..Моя съвет-раздели се с приятеля ти,за да може той да намери някой ,който наистина го обича.А ти се хвани с шефа ти и разкажи след 6 месеца как си се влюбила в сина му :)
2
0
rosi
rosi
12.11.2013 00:45
Защо пък я нападате... много е лесно да се види от друга гледна точка... а и не ви е дошло до главата ;)
0
1
анна
анна
11.11.2013 17:34
момиче избери един , ясно е че мъжа ти трева пасе но и за мен си ку*вичка и мисля че се досеща всеки по какъв начин си се издигнала в тази фирма :Д
Изразявам просто моето мнение когато прочетох статията ако другите нападат не завиждам задоволена сам от към всичко, винаги съм съжалявала такива жени и мъжете които им вярват ...
1
0

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: