ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не мога да си представя някой друг да ме държи за ръка или да ме целува

Не мога да си представя някой друг да ме държи за ръка или да ме целува

ИзабелИзабелНовак
Не мога да си представя някой друг да ме държи за ръка или да ме целува
Здравейте! Не знам от къде да започна. Много ми е трудно и не знам как да постъпя. След тежка раздяла, доста време ми отне да се съвзема и накрая се запознах с уникално момче. Влюбих се в него, но не му го показвах, беше ме страх да не бъда наранена и даже пред себе си не признавах, че го обичам. Когато, успях да го призная пред себе си и бях готова да му кажа, той реши, че трябва да се разделим. Просто така от нищото.

Преди 2 седмици се разделихме. В неделя вечерта се видяхме и всичко беше повече от прекрасно и понеделник вечерта всичко се срина. Първо казваше, че е заради това, че не показвам чувствата си и се държа студено, после каза, че е избързал. Трябвало да си даде време след като се е разделил с бившата си приятелка. Една негова приятелка ми каза, че е влязъл в нова компания и се е запознал с някаква сервитьорка и я свалял, но тя не му обръщала внимание. Той отказва да говорим на тема "нас".

Как ли не се унижавах. Звънях му, плаках, рових, търсих и не стигах до истината. Миналата неделя се видяхме случайно. Когато го видях сякаш нещо умря в мен. След около час той ми се обади с въпроса "Защо не ми каза здрасти? ". На 19ти срещу 20ти късно през нощта той ми писа смс ако искам да се видим да му звънна. Аз естествено веднага му се обадих, но той поиска да се видим веднага, но нямаше как да отида, просто нямах възможност, а исках да го видя повече от всичко.

Разбрахме се да ми звънне на следващия ден, за да се видим, цял ден чаках с нетърпение да ми звънне и накрая реших аз да му звънна, но никакъв отговор. Видях, че е на линия във фейсбук и реших да му пиша. След 45 минути игнориране, той ми писа, че съжалявал за смс-а, не трябвало да ми пише, бил пиян. . . В крайна сметка получих доста стабилен удар под кръста. Много заболя.

Имам чувството, че всяка вечер умирам. Някак си не ми се живее без него. Имам доста обожатели, но не искам да съм с никой от тях. Ужасно безразлични са ми. Искам да съм само с него. Не мога да си представя някой друг да ме държи за ръка или да ме целува, а да не говорим за нещо по-сериозно. Просто го обичам и искам всичко да е както преди. Дайте ми съвет. . Какво означава всичко това, което той прави. Наистина съм отчаяна. Благодаря ви!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (8)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
13.10.2015 15:47
Времето лекува всичко. Не се съмнявай в силата му! Бъди силна!
1
0
Мария
Мария
31.08.2015 16:51
И аз бях така не се занимавай с него само си играе с теб.Изглежда те има за план Б. Никога не показвай много чувствата си на някого, мисля че правилно си постъпила да си била резервирана към него в началото.Не го търси казвам ти, не те заслужава :*
1
0
only pain
only pain
27.02.2015 13:31
Аз вече 3 г тлея в тия пламъци разделихме се омъжих се за друг но все още вътрешно умирам
0
0
мариана ники
мариана ники
04.12.2013 12:22
Много си наранена и затова така му се предлагаш, а той не те заслужава,когато реши ,че иска теб вече ще е късно, а сервитьрки под път и над път.
6
0
джули
джули
29.11.2013 15:34
ще се оправиш и после ще станеш безчувствена кучка.
11
1
smelost
smelost
27.11.2013 23:46
аз съм в същото положение...напълно разбирам какво изпитваш....ние вече от 4 месеца сме разделени и още не мога да го преживея...не знам как бих целунала или прегърнала друг...надявам се с времето нещата да се наредят и да успееш да погледнеш друго момче...съветвам те да не се занимаваш повече с него, колкото и трудно да е...повярвай ми така е най-добре
5
0
ааааааааа
ааааааааа
23.11.2013 00:19
Идва един момент,когато и най-обичащото и търпеливо сърце замлъква.Не защото е спряло да обича,а защото се е изморило да говори и да остава нечуто ..... Може би от старата ти връзка е повлияло на тази и се стига до това!Опитай да се поправиш,ако ли не ,значи не си заслужава,продължавай напред и си кажи,че е за хубаво :)))
8
0
Ь
Ь
22.11.2013 15:13
ВРЕМЕТО ЛЕКУВА, ЩЕ ТИ Е СМЕШНО СЛЕД ГОДИНА СПОМНЯИКИ СИ КВИ СИ ГИ ВЪРШИЛА ЗА НЕГО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ИМА ТОЛКОВА МНОГО МЪЖЕ :)
7
3

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: