ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какво издава за теб цветът на бельото ти?

Какво издава за теб цветът на бельото ти?

ХрисиХриси
Новак
31216
Бельо
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Замисляли ли сте се, че когато тръгнете на лов за ново бельо, изборът на цвят се извършва подсъзнателно. Да, всички имаме любими цветове, което пренасяме върху дрехите, обувките, аксесоарите, но всеки цвят изразява черти от характера ви.

С някои сте наясно, за други може би не подозирате. Нека видим какво издава вашия цвят на бельото. Ще останете изненадани колко много неща могат да разкрият предпочитаните от вас багри.

Бял цвят

Бельо

Нежен цвят, свидетелстващ за невинност. Дамите, които го предпочитат обичат, традиционните неща и чистотата. Те не искат да привличат излишно внимание, а само това на своя партньор. В сексуално отношение – малък опит, но силно желание да учат.

Бежов цвят

Тези дами са реалистки, с които можеш да говориш за всичко. Този цвят символизира топлина. Жените, които го предпочитат, са естествени и неподправени.

Черен цвят

Бельо

Истинска класика в жанра, с която можете да сте сигурни, че винаги ще изглеждате добре. Стилно бельо, което подсказва, че неговата притежателка е силна и независима жена с изразен темперамент. Тази жена знае какво иска и как да го получи. В секса е разкрепостена и готова на всичко за удоволствието на любимия човек. За нея няма забранени секс пози.

Кафяв цвят

Дамите, които предпочитат този цвят на бельо, са искрени, естествени, балансирани. Те спазват обещанията си, отговорни и разумни са. Трудно се доверяват, но силно обичат.

Червен цвят

Бельо

Изпепеляващ, романтичен, чувствен цвят, който символизира любовта и желанието. Тези дами са страстни, първични, те са прелъстителки и не молят за внимание, защото знаят, че и без това ще го получат.

Зелен цвят

Цветът за хармонията и свежестта. Дамите, които го предпочитат, се уповават на разума и силната воля. Те са упорити, открити, казват това, което мислят. Обичат да общуват с хора и ценят свободата си. Тези момичета се стремят към дълги връзки, трудно преминават от един партньор на друг.

Син цвят

Бельо

Спокоен цвят, който символизира баланса и хармонията. Жените, които предпочитат този цвят на бельото. са по-затворени и уравновесени. Тези дами имат нужда от душевен мир. Те са уверени, умеят на контролира емоциите си. Те търсят вниманието на своя любим и нямат нищо против да се чувстват обичани и желани.

Лилав цвят

Цветът на мистерията, на загадъчността. Дамите, които го предпочитат, са романтични, стилни, с много добър вкус за нещата. Те са жени в пълния смисъл на думата.

Розов цвят

Бельо

Момичето, което вече е жена, но още пази детското в себе си. Тези дами са романтички. Нежни и чувствени, те имат нужда от любов. Страшни чаровници, които умеят да покоряват сърца.

Сив цвят

Този цвят на бельото изразява стабилността и зрелостта. Тези момичета са по-сдържани и спокойни, не обичат хаоса, практични са. Те се разкриват само пред онези, които спечелят доверието им. В леглото нямат нищо против да експериментират и да опитат нови неща.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest