ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Лъв

Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Лъв

Любовен хороскоп за Лъв

След година на растеж и трудни преходи в любовта, Лъв, вие сте готови да започнете 2019 г. с голям изблик на ентусиазъм и оптимизъм за живота, любовта и стремежа към щастието. Вие сте знак, естествено свързан с всички тези области и винаги трябва да се стремите да излъчвате вашата вродена топлина, жизненост и творчески дух по възможно най-щедър начин. Вижте какво още гласи вашият Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Лъв.

Вашият сектор на романтика и творчество може да използва свободна и лесна, лека и забавна енергия след (почти) тригодишен транзит на Сатурн. За щастие, това приключи на 8 ноември 2018 г. Предстои ви тринадесетмесечен цикъл, който се случва само веднъж на всеки дванадесет години и е отличен за привличане на повече забавление, развлечения и романтика в живота ви. Той ще продължи до декември 2019 г.

Юпитер всъщност е владетел на романтиката и запознанствата във вашата слънчева графика, така че това, което се случва с Юпитер, има пряко въздействие върху вашите случайни отношения, както и вашето чувство за забавление, което от своя страна пряко засяга партньорствата.

Разположението на планетата на експанзия и изобилие е в зоната на вашият знак и по точно в 5-ти дом. Това е мястото, където се ражда всяко удоволствие. Всъщност, това е мястото, където се ражда животът, така че ако сте щастливо съчетани вече с началото на годината, вие и вашата любов може да сте доста заети в отдела за производство на бебета. Може би вече очаквате дете, Лъвове!

Любовен хороскоп за Лъв

Трансферът Юпитер трае малко повече от година и помага да се отворят каналите за отдих, флирт, забавления, хобита и творчество. Също така може да доведе до повече възможности и да се свържете с другите романтично. Това не са непременно видовете взаимоотношения, които водят бързо до брак, но те вероятно ще бъдат приятни и ще повишат доверието.

Това е време и за тези Лъвове, които вече имат връзка, за да се възползват по-пълноценно от своята романтична връзка си. Разбира се, може да има някакво безпокойство, но обикновено е наситено от намирането на повече начини да се изразяваш творчески, приятно и романтично.

Венера и Марс са имали ретроградни периоди през 2018 г., но през 2019 г. те се движат директно, което предполага по-малко препятствия и забавяния като цяло.

Лунно затъмнение на 21 януари във вашия знак ще бъде последното, което ще премине над вас в продължение на много години. Тези затъмнения изместиха фокуса от любовния ви живот през 2018 г, предсказва Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Лъв.

Според нашия любовен хороскоп за Лъв, ако сте напълно самостоятелни през 2019 г., нямате от какво да се страхувате. Имате най-добрите перспективи за любов, благодарение на това, че Юпитер преминава през 5-ти дом до 2 декември. Всъщност може да сте на ръба на голямата любов на живота си. Този човек ще бъде приключенски, вдъхновяващ и ще има голяма мъдрост - всички качества, които карат сърцето ви да се разтопи.

Любовен хороскоп за Лъв

От 2 декември 2019 г. до декември 2020 г. Юпитер преминава през вашия трудов и здравен сектор. Това е още едно доказателство, че може да срещнете любовен интерес чрез работата си или да работите с любовен интерес.

Като алтернатива може да срещнете значителен любовен интерес чрез преследване на вашите здравни цели и програми, или да се сдвоите, за да подобрите здравето заедно. Това е по-малко романтично или бляскаво влияние за любовта, но е практично!

Хирон (незначителна планета, или планетоид, която обикаля между Сатурн и Уран) се премества в благоприятен аспект към вашия знак тази година. Това ви помага изключително много на лични нива, отваряйки ви за учене, споделяне и свързване в здравословни начини, гласи още този любовен хороскоп за зодия Лъв.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest