ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Козирог

Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Козирог

Годишен хороскоп за 2019-та за Козирог

2019 година започна, а с нея и очакванията ни за по-добра и успешна година. Много хора се вълнуват какъв ще е хороскопът за годината, но с най-голямо любопитство очакват да видят какво ще им предстои в любовта. Разбира се, за всяка зодия звездите вещаят различно.

Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Козирог

Козирозите най-сетне ще имат успешна година в любовта. Забравете неуспешната 2018 година, когато комуникацията с партньора ви куцаше. През тази годината нещата ще са доста по-добре. Всички препятствия ще изчезнат и така мечтаната от вас хармония ще ми сполети.

Сатурн ще продължи да изпитва силата на връзката. Но периодът няма да е само мрак и скръб, защото през март или април може да ти доведе по-подходящ партньор. През август и септември ще цари хармония.

Това е за обвързаните Козирози, а за тези, които все още не са срещнали своята половинка в живота, 2019 година им открива добра възможност за започването на нова връзка. Впуснете се смело дори и в по-сериозни отношения – любовният ви хороскоп за 2019 година вещае успех в това начинание. За тези, които им е време да се задомят, да създадат семейство, 2019 година е идеалното време, в което да го направите. Не е изключено да се сгодите, да сключите брак или просто да заживеете с любимия човек. От това по-сериозно няма накъде, нали?

Но за да се случат всички тези хубави неща, Козирозите трябва се променят и да не се страхуват от промените, както обикновено правят. Отворете сърцето си и ще видите промяната. Бъдете дори по-смели, колкото и трудно да ви е – променете визията си, сменете коренно прическата си – цвета на косата си, стила си. Промяната е за добро – повярвайте!

Зодия Козирог

Добра е новината и за тези Козирози, които вече са в сериозна връзка и плануват следващата крачка, а именно – наследник. 2019 година ще донесе на Козирозите бебе или внуче. На хоризонта ще се появи нов живот.

Хороскопът за 2019 за зодия Козирог предсказва много необикновени преживявания и за необвързаните и за тези, които са в дългосрочна връзка. Ще се чувствате влюбени, може да възстановите изгубената интимност между вас и половинката и ще бъдете страстни отново.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest