ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Везни

Любовен хороскоп за 2019-та за зодия Везни

Според любовният хороскоп за Везни тази година ви предстои годеж.

През първите месеци на 2019 г. областта на любовта за Везните ще попадне под влиянието на Нептун, планета с немного добра репутация. Тази планета увеличава риска от самота по същия начин, по който може да направи всичко прекалено голямо. Въпреки това в любовта Нептун дава голямо предимство – това е най-добрата гаранция за честност и дългосрочен ангажимент. Ето какво още гласи любовният хороскоп за 2019-та за зодия Везни.

Родените под знака на Везни, които искат да имат стабилна и истинска романтична връзка, ще бъдат напълно удовлетворени през 2019-та. Първата половина на годината е отлично време за годеж, сключване на брак или за възстановяване на поразклатената ви връзка.

Астралният климат през годината ще укрепи любовта между вече формираните двойки. Везните, който все още не са намерили своя партньор, ще се ангажират по неочакван за тях начин, на необичайни места, с непознати хора. Накратко, ще срещнете любов от пръв поглед в най-неочаквания човек и на най-странното място.

Ако сте родени в края на септември или началото на октомври, човекът до вас, който е прекалено сдържан и малко склонен към сантиментални демонстрации, може да ви нарани, без да го осъзнае. Направете усилие да бъдете по-изразителни. Това ще улесни отношенията с партньора ви. Какво още гласи годишният любовен хороскоп на Везни?

През втората половина на 2019 г. Везните ще се сблъскат с някои проблеми в любовните си взаимоотношения, идващи отвън. Не давайте ухото за клюки – нищо не е вярно, всичко, което чувате, е само за да ви накара да изпитате ревност.

Анализирайте внимателно какво казват хората и не вярвайте сляпо на тези така наречени приятели. Излизайте от време на време с партньора си, забавлявайте се. Така ще си станете още по-близки, ще разсеете подозренията си и ще можете да обменяте идеи по позитивен начин.

Любовният хороскоп за Везни предрича нови запознанства.

В края на годината представителките на зодия Везни ще започнат да се държат много по-уверено и доминиращо. Това ще затрудни взаимоотношенията с партньора им. Положете усилия да се държите не толкова доминиращо. Разбира се, трябва да избегнете риска да се държите по начин, който не ви характеризира. Човекът до вас обича вашия темперамент и това няма да навреди на връзката ви, макар и да нарани за кратко мъжката му гордост.

Краят на годината ще ви донесе голям апетит за приключения, страстни преживявания и приключенски дух в любовта. Ако вече сте в стабилна връзка, вашата буйна сексуалност ще прогони монотонността от спалнята, което не може да бъде нищо друго освен щастие и затвърдяване на връзката ви.

Ако нямате специален човек до себе си, има вероятност да започнете опасни взаимоотношения, които по-късно могат да противоречат на нуждата ви от спокойствие, гласи любовният хороскоп за зодия Везни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest