ezine.bg»Статии»Красота»Коса»Най-практичните аксесоари за коса

Най-практичните аксесоари за коса

ХрисиХриси
Новак
31416
Цветята в косата са красиви и практични
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
Качество без компромис:
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
59.00 лв.
Виж ››

Аксесоарите за коса на онзи сладък, очарователен детайл, който може да промени всяка прическа, правейки я уникална! Те са доказателството, че нещо съвсем дребно, би могло да промени визията на всяка дама до неузнаваемост. За перфектно първо впечатление и любопитни погледи зад гърба, ето които са най-любимите и практични аксесоари, с които бихте могли да украсите косите си!

Шнола

Може да бъде в един цвят и да ви послужи да прихванете косата в небрежна конска опашка или кок. Някои кичури ще са по-дълги и разпилени, което ще допринесе за закачливия ви вид. Може да бъде и с камъчета или други блестящи елементи. Ако е по-малка, може да я сложите и върху няколко кичура от едната страна. И в двата случая, шнолата е полезна, когато нямате много време, а се нуждае от интересна прическа.

Диадема

За ефектна визия изпозлвайте стилни аксесоари за коса

Супер готин аксесоар за коса, който винаги се превръща в акцента, привличащ вниманието върху вас. Изчистена или с камъчета, може да прихванете бретона си с него, ако имате такъв, вдигайки го назад или просто да я поставите върху косата. Истинска принцеса – бързо и лесно!

Фиби

Класика в жанра! Съществува огромно разнообразие от модели с различни елементи и цветове. Прихванете косата какво ви подскаже въображението. Безброй възможности за експериментиране с един или няколко малки детайла.

Лента за коса

Лентата за коса винаги върши работа

Стилно, игриво, чаровно! Според визията и повода, изберете изчистен дизайн или по-екстравагантен с камъчета или пайети. Тя се прибере леко косата и ще открие лицето ви. Изключително нежен и практичен аксесоар за коса.

Ластик

Освен да връзвате косата си вкъщи, ластикът може да се превърне в чудесен акцент за часовете, които прекарвате навън. Може да съчетаете няколко, с които да оформите висока конска опашка, един, но по-внушителен или пък да заложите на цветен. Въпрос на вкус.

Цветя в косите

Цветята са практичен аксесоар за коса

За по-смелите дами, които обичат цветовете или разнообразието. Може да си сложите цвете под формата на фибичка или диадема. Този елемент подхожда повече на топлите сезони, защото създава усещане за свежест, цветно настроение и прекрасни, слънчеви емоции.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest