ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Как да изваем идеалното дупе

Как да изваем идеалното дупе

Нина НордНина Норд
Джедай
2k399
Идеално дупе

Скоро вече няма да можем да крием позаоблилите се през зимата дупета под дебели палта и якета. Време е да изваем идеални бедра и дупе, с които да накараме всички да обръщат погледите си след нас!

Няколко излишни сантиметра от дупето и бедрата могат да бъдат отстранени с помощта на специализирана козметика. Това се случва, след като под влияние на козметиката тонусът на кожата се стабилизира, а отоците намалеят.

Идеални са специалните маски, базирани върху червен пипер. Те предизвикват неприятно парене, затова не си правете експеримента да ги нанасяте преди лягане. Цяла нощ ще усещате неприятно чувство на деликатни местенца.

Такива маски подобряват микроциркулацията на кръвта и тонизират кожата. Поне два-три пъти седмично трябва да се прави подобна маска, и два-три пъти седмично – обвиване с кал или водорасли в областта на проблемните зони.

Целулит

За да стане кожата ни идеална и да намалеят отоците, които развалят формите, може да използвате който и да е ексфолиант за кожа. Ако такъв липсва, смесвате една шепа смляно кафе и половин шепа морска сол.

Нанасяте ги върху влажна кожа и търкате силно. След това изплаквате и правите масажи с масажно масло или с обикновен зехтин. Не масажирайте вътрешната повърхност на бедрата, тъй като там е пълно с лимфни възли!

Ако можете да си го позволите, посетете козметичен салон и си направете един курс срещу целулит. Може да ви излезе скъпичко, но със сигурност ще изглеждате по-привлекателни след курса.

Често проблемът на дупето не е толкова в провисването му, колкото в плоскостта му. Затова може да се промени формата му, като се оформят добре мускулите. За целта се правят обикновени клякания.

Дупе

Добре е ако можете да ги правите с натоварване. Във всяка ръка вземете по една гиричка с тежест от 3 до 5 килограма и направете 20 клякания. Починете и направете още три серии по 20 клякания.

Ходенето с дупе по килим или мокет също оформя дупето. Седнете на килима и напрегнете мускулите на бедрата си. Тръгвайте напред. Направете две серии по двадесет „крачки”.

Футболната топка също ще е от полза. Седнете на края на стол и стиснете между коленете си футболна топка. Стиснете колкото можете по-силно и бройте до три. Отпуснете. След това отново стиснете и повторете 30 пъти.

Опитайте се да се храните, като хапвате по малко, но затова пък по-често – пет-шест пъти дневно. При всяко хранене в чинията ви трябва да има зелен плод или зеленчук. Вместо десерт яжте плодове или сушени плодове и ядки.

Ограничете кафето и предпочитайте да пиете зелен чай вместо него. Изберете кафявата захар или меда, за да подслаждате чая си. Хапвайте повечко плодове за закуска, а преди вечеря изяжте едно кисело мляко.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest