Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Как да спечелиш жена Дева

Как да спечелиш жена Дева

Как да спечелиш жена Дева

Девите са сред най-педантичните знаци в Зодиака. Те са взискателни не само към себе си, но и към околните. Имат големи очаквания към своите партньори и приятели, като в замяна са готови да предложат много.

Не е лесно да се спечелят симпатиите и доверието на Девата, но не е невъзможно. Ако следвате някои правила, има как да се харесате на дамите от тази зодия. Ето на какво да обърнете внимание, когато искате да впечатлите жена Дева.

Помнете повече лични факти

Девата ще се впечатли, ако помните нейния рожден ден, имената на роднините и приятелите ѝ, дори и как се казва нейният домашен любимец. Дати, свързани с всякакви сантиментални поводи, също са важни за Девите.

Покажете грижовно отношение

Девите са изключително грижовни по природа и ценят същото качество у другите хора. Можете да разтопите сърцето на Дева, ако я наметнете с якето си по време на нощна разходка, приготвите ѝ чай или просто ѝ звъннете без причина, за да я попитате как е.

Бъдете скромни

Жена Дева

Девите са свенливи, кротки и дори неуверени. Съответно те не биха се впечатлили от човек, който непрекъснато се самоизтъква и величае.

Покажете любознателност

Богатата ви обща култура е нещо, което определено ще се хареса на една Дева. Тя обича да заучава нова информация и се чувства най-комфортно в компанията на хора, които обогатяват нейната представа за света.

Шегувайте се

Девите знаят, че светът съвсем не е розово място и това ги потиска понякога. Но когато някой ги разсмее, са му изключително благодарни. Спечелите ли усмивката на една Дева, бъдете сигурни, че тя е готова да ви даде и сърцето си.

Разговаряйте

Девите обичат да разговарят по философски теми и да дават съвети. За тях бъбренето е изключително приятно. Освен това са добри слушатели и търпеливо ще обърнат внимание на проблемите ви. За Девата комуникацията в една връзка е на първо място и когато тя е пълноценна, тези момичета се чувстват истински щастливи.

Бъдете добър домакин

Как да спечелиш жена Дева

Девата ще се впечатли, ако я поканите в дома си и я почерпите с домашен кекс или романтична вечеря, приготвена от вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest