ezine.bg»Статии»Интимно»Причини за ниско мъжко либидо

Причини за ниско мъжко либидо

ШамсиШамси
Новак
52
Ниското либидо при мъжете е често срещано
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Липсата на сексуално желание при мъжете е често срещано явление. Но запитвали ли сте се каква е причината за ниското мъжко либидо?

Противно на общоприетото правило, че мъжът винаги е готов за секс, трябва да знаем, че понякога той не е настроен за креватни подвизи.

Но от какво намалява мъжкото либидо? Ако искате да разберете, продължете да четете.

1. Скука

Истината е, че мъжете обичат да са обгрижвани с любов и обичат изненади. Дълга любовна игра, стриптийз са само част от нещата, с които можете да разнообразите секса. Но ако стоите и чакате, то със сигурност ще отблъснете любовника си.

2. Стрес

Най-често срещаната причина за спад на мъжкото либидо е именно стресът. От жените отново се изисква да действат, за да накарат мъжът до себе си да се отпусне и просто да се отдаде на сексуалните им страсти. Все пак няма по-хубаво лекарство от секс, изпълнен с много страст.

3. Ниско самочувствие

Двойка

Поради една или друга причина, мъжете също изпитват ниско самочувствие и комплекси, а това, от друга страна, довежда до спад в мъжкото сексуално желание.

Покажете на човека до себе си, че е желан и страхотен във всяко едно отношение. Докажете му, че липсата на мускули или пък наличието на бирено коремче не ви отблъскват, и че точно това го прави привлекателен във вашите очи. Бъдете търпеливи и упорити, и този период ще отмине бързо.

4. Мастурбация

Ако той вече е мастурбирал, е напълно възможно да няма желание за сексуални контакти.

5. Проблеми в работата

Проблемите в работата са причина за ниско либидо

Мъжете, които са в сериозна връзка, при проблеми с работата или друго, което ги измъчва, им се отразява върху мъжкото либидо. Така, че не се притеснявайте - проблемът не е във вас, а просто днес той няма желание за секс.

6. Вие сте сигурна плячка

Колкото и невероятно да ви звучи, ако никога не сте му отказвали секс, това също може да е причина за ниско мъжко либидо. Истината е, че мъжът по природа е ловец и ако вие винаги сте му под ръка, той губи интерес и се забелязва спад в неговото либидо. Така че отказът понякога може да е от полза, дори и да ви е трудно да повярвате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest