Ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Трикове за по-младо лице без операция

Трикове за по-младо лице без операция

7 от 7 Снимки

7. Спете достатъчно


Ако не спите достатъчно, сте предразположени към стреса (да не говорим за кръговете под очите), което не си струва, затова си лягайте рано и спете поне 8 часа.

Притеснени ли сте, че бръчките, които се появяват по лицето ви, издават възрастта ви? Макар че стареенето е привилегия, която много хора не познават, е трудно да се чувстваш страхотно за всяка пора или сив косъм, които се увеличават с годините.

Не подминавайте нашия списък от идеи за грижа за кожата, които ще ви държат далеч от страшните скалпели и досадните инжекции. Да, има начин да се радвате на по-младо лице без операция.

Ще започнем с това, което вече знаете – дръжте лицето си чисто. Измивайте мръсотията и потта от тази област два пъти дневно (особено след тренировка), ексфолирайте я ежеседмично, почиствайте я от мъртвата кожа.

Винаги изплаквайте с хладка вода, тъй като топлината унищожава естествените ви масла, след това нанасяйте овлажнител, за да хидратирате и витамин С за борба с бръчките. Внимавайте да не прекалите с тази процедура, тъй като честото измиване може да раздразни кожата.

Вижте в галерията ни още трикове за по-младо лице без операция!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати