ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Здравословно Хранене»Храни за млада и красива кожа

Храни за млада и красива кожа

1 от 9 Снимки

1. Череши


Релаксират ума и тялото. Грижат се да спим добре, а сънят е важен за красивата кожа.

Едва ли има дама, която да не мечтае за вечна младост. За жалост, това все още е непостижима цел. Затова пък има начини стареенето да се забави, така че да се радваме по-дълго на млада и красива кожа.

Защото красотата не е само дар от природата, а и резултат от постоянни и правилни грижи. За да забавим следите на времето, трябва да спазваме няколко простички правила.

Едно от тях е да не забравяме да пием достатъчно вода. Количеството на ден не бива да е по-малко от 2 литра. Когато говорим за правилна грижа за кожата, не бива да забравяме за носенето на слънчеви очила и слънцезащитен крем.

Те се явяват мощно оръжие в борбата с годинките, предпазвайки от фотостареене и образуване на бръчки около очите.

Храненето е друг фактор, който трябва да засегнем, когато искаме да останем млади по-дълго. Казват, че така наречената вегетарианска диета и суровоядство са подходящи хранителни режими за млада кожа.

Ако обаче не ви достига да спазвате подобни лишения, то поне можете да наблягате на определени храни. Вижте в галерията как да се храните за красива кожа.

10. Свински уши

Може да звучи странно, но всички подобни продукти, явяващи се източници на колаген, всъщност са добре дошли за вашата кожа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати