ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Съвети за красиви гърди

Съвети за красиви гърди

ХрисиХриси
Новак
31416
Красиви гърди

Трудно ще откриете жена, която да няма никакви претенции към гърдите си, ако все още не е прибегнала до корекции, разбира се. За жалост, дамите не разбират, че малки или големи, без значение от формата, те са достатъчно впечатляващи за силния пол.

Огромна част от момичетата биха посочили именно гърдите, ако ги попитате дали има нещо, което не харесват в себе си и считат за недостатък. И това е грешка. Няма формула за перфектните гърди. Има неща, които можете да правите, за да ги поддържате красиви.

Противно на схващането, мъжете всъщност не си падат толкова по пищен бюст. Много от тях предпочитат малки, но стегнати гърди и нямат нищо против, ако приятелката им не е особена надарена. Всяка млада жена притежава апетитни за господата гърди, ето защо спрете да гледате на тях като на недостатък.

Така че, дами, самочувствието горе! Ето от какви ежедневни грижи за гърдите са полагате. Приемете ги и ги обичайте – те са си ваши.

Стремете се да не се къпете с прекалено гореща вода и да не взимате такава вана. Високата температура не влияе добре на кожата.

Когато сте на плажа, не сваляйте горнището – по същата причина.

Обливайте гърдите си със студена вода, за да поддържате хубавата им форма дълго време, ако все още не сте кърмили, разбира се.

Отделете внимание на бюста, що се отнася до лосиона за тяло. Не само ръцете и краката се нуждаят от него. Хидратацията е важна за всяка част от тялото.

Старайте се да се храните здравословно, за да предотвратите рязко покачване на теглото. Спортувайте или се движете активно по същата причина.

Упражнения за гръдни мускули

Редовните упражнения за гръдни мускули са препоръчителни.

Изхвърлете всички неудобни стари сутиени. Колкото и да сте харесвали даден модел, той няма да ви върши работа, ако е с изхвръкнали банели... Винаги бъдете със сутиен, с който се чувствате комфортно.

Хубаво е да преглеждате гърдите си по един път в месеца, а на всеки 6 да посещавате личния си лекар. Здравето е най-важно, а имайки предвид страшните заболявания, които съществуват, не пренебрегвайте вашето!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest