ezine.bg»Статии»Красота»Грим»Как се поставя коректор под очите

Как се поставя коректор под очите

ХрисиХриси
Новак
31416
Коректорът за очи придава свежест на лицето
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
Качество без компромис:
Стилна кутия за бижута от полипропилен - 25 см
59.00 лв.
Виж ››

Коректорът за очи върши чудесна работа, когато имаме малки несъвършенства за прикриване. Добър вариант е за дамите с естествено чиста кожа, които могат да се разминат с натрупването на редица продукти върху лицето е. Достатъчен им е коректор и пудра, с които да придадат равномерен тен на кожата.

Този продукт е доста популярен и предпочитан, защото се нанася лесно и прикрива всичко, което не искаме да излиза на показ, бързо и ефективно.

Малко известен факт е, че има правила при нанасянето му върху определените зони по лицето, особено около очите. Обикновено, дамите прикриват само несъвършенствата, нанасят хаотично, правейки грешка след грешка.

Когато сте решили да ползвате коректор и смятате да го поставите под очите, трябва да го направите, рисувайки триъгълник точно под клепача. Голяма част от жените го нанасят под формата на полумесец, но тя не е правилната. Триъгълникът прикрива тъмните кръгове и създава визуална представа свежа и опъната кожа. Видимо издължава лицето, освен това акцентира върху красивите ви очи, насочвайки всички погледи в тази посока.

Нанасяне на коректор под очите

Освен под очите може да поставите коректора и над тях. Това ще ви помогне да изглеждате пълни с енергия и сили за предстоящия купон. Поставете по дължината на клепача, в ъгъла на окото и точно под веждите. Сложете по малко, за да придадете естествен вид на лицето си.

Хитър трик, за който ще ви помогне коректорът, е удължаването на живота на сенките. Необходимо е преди да ги нанесете, да поставите коректор за очи, нищо повече.

Разбира се, продуктът изпълнява основното си предназначение – коригира грешки при гримиране. Частиците сенки за очи, спирала, очна линия или молив за очи, ще изчезнат лесно и бързо. Хубаво е да си вземете малка, твърда четчица за по-лесно поставяне на коректора за очи.

Това е един от най-добрите съществуващи продукти в козметичния бранш, тъй като помага за прикриването на петна по лицето, пъпки, тъмни кръгове под очите, белези и всякакви други несъвършенства по лицето. Не забравяйте да изберете нюанс, който подхожда на цвета на кожата ви!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest