ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Как да прекратя връзка с женен мъж

Как да прекратя връзка с женен мъж

Връзка с женен мъж
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
Препоръчано за теб:
Стилна сгъваема масичка за лаптоп
35.00 лв.
Виж ››

Връзката с женен мъж може да бъде вълнуваща в началото.

Все пак ако той не успее да прекрати брака си и да се обвърже изцяло с вас, може да се наложи да направите тежки избори и сами да приключите отношения с него.

В тази статия ще ви дадем 5 лесни съвета как да прекратите връзка с женен мъж:

Кажете си, че заслужавате някой по-добър

Въпреки че сте попаднали във връзка с женен мъж, заслужавате много повече от това да се примирите само с част от неговото внимание и обич. Кажете си: Аз съм умна. Аз съм красива. Аз съм грижовна. Заслужавам някой, който ще обича мен и само мен. Заслужавам повече. Повтаряйте си го отново и отново, докато започнете в действителност да вярвате в думите си.

Съсредоточете се върху своите нужди, а не върху неговите

Проблеми

Срещнете се лице в лице на публично място. Не се поддавайте на чувствата си и не се извинявайте по време на разговора. Не забравяйте, че правите всичко това за себе си. Смело заявете, че вече няма да се примирите с това да бъдете номер 2 и че искате да сложите край на отношенията помежду ви.

Застанете зад решението си

Изправете се и го погледне в очите. Повдигнете брадичката и поддържайте директен контакт с очите, за да му покажете, че вече сте взели своето решение. Опитайте се да не да не си играете с ръцете си или да ги кръстосвате, защото ще изглежда, че не сте сигурни относно това, което казвате.

Ако той се опита да промени мнението ви, бъдете силни. Поклатете глава и му кажете да спре, ако се оправдава или се опитва да ви убеди да останете. Повтаряйте на глас: Всичко свърши, докато накрая той се откаже.

Променете телефонния си номер, ако той не спре да ви търси

Премахнете женения мъж от контактите си

Сменете своя телефонен номер, за да не може повече да ви открие. Добра идея е да запазите номера му и все пак да го блокирате, така че да не получавате обаждания или съобщения от него в бъдеще.

Изтрийте го от социалните мрежи

Прекратете всички контакти с женения мъж, като го разкарате от всички социални платформи. По този начин ще бъдете сигурни, че няма да може отново да се свърже с вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest