ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какъв учител би бил всеки според зодията си!

Какъв учител би бил всеки според зодията си!

ХрисиХриси
Новак
31416
Учител според зодията

Ето няколко неща, които може би ще ви помогнат да се разбирате с учителите си по-добре или поне да знаете какво да очаквате, щом влезете в класната стая.

Какви са учителите според техните зодии:

Овен – обикновено практикуват професията за кратко, тъй като нямат нервите и търпението да издържат повече време. В главата им се въртят твърде много идеи, чиято реализация изисква свободно време и пренасочване на вниманието им в друга посока. Обича състезанията и би могъл да организира такива с цел усвояване на материала по-бързо и по-интересно преподаване на уроците.

Телец – огромното му търпение има своите граници. Може да изтърпи доста от абсурдните идеи, които се въртят в главите на учениците му, но щом чашата прелее веднъж, виновниците ще си понесат последствията. Придържа се стриктно към уроците си, не прави компромиси, държи на дисциплината. Обича обоснованите отговори и подробните есета. При него няма шанс да се отървете от домашните.

Близнаци – часовете с него минават неусетно, тъй като има огромно чувство за хумор и знае как да предаде урока си по забавен и интересен начин за учениците. Понякога се отплесва и започва да говори за странични неща, да разказва истории. Не харесва преписването, по-вероятно е той сам да ви помогне, ако се затрудните, отколкото да бъде милостив, ако ви хване на гледат в тетрадката на съседа.

Какъв учител си според зодията

Рак – емоционален е, трябва да внимавате да не го обидите. Добър и сърцат човек, който би ви помогнал да разберете уроците, както и за всичко останало, от което имате нужда, стига да е по силите му. Държи учениците му да влизат в часовете с нетърпение, затова се стреми да прави времето, прекарано с него интересно и забавно.

Лъв – ако вие сте послушни, той ще бъде добър, ако злоупотребите с търпението му, обаче, ще видите лошата му страна. Може да бъде строг, но иначе е същинска душичка. Иска да бъде харесван от учениците си. Ако внимавате в часовете, слушате и покажете интерес и внимание, със сигурност няма да имате проблем с неговия предмет.

Дева – при учителите Дева всичко трябва да бъде ред и дисциплина. Мразят хаоса, закъсненията и неизпипаните детайли. Планират всичко от началото до края на часа и не понасят, когато нещо не върху така, както са го замислили. Ако се държите добре, ще получите разбирането, което бихте могли да търсите от един учител.

Везни – държат на тишината в часовете си. Често са непредвидими. В един момент може да ви подготвят за контролно, в следващия – да решат да проведат открит урок в парка. Не обичат споровете, не се месят в отношенията между учениците.

Скорпион – всяка респект само докато стои пред вас. Ясно е, че при него няма да има своеволия. Същевременно е любимият учител, защото преподава уроците си по интересен начин, знае как да влезе под кожата на учениците си. Общуването с него по всякакви теми би помогнало на всеки да се изгради като личност.

Стрелец – с него трябва да се приготвите за доста часове, прекарани сред природата. Вероятно ще бъде един от учителите на всички екскурзии. Обожава да пътува и да вижда как учениците му се забавляват, опознавайки нови места. Можете да бъдете сигурни, че винаги ще ви отговори честно на всеки въпрос. Той просто не може другояче.

учители и зодии

Козирог – с него не бива да се спори. В неговата представа никой не може да бъде прав, освен самия него. Нищо не може да промени мнението му или да го накара да размисли. Той е от онези препъни камъни – учителите, в чиито часове присъствието е задължително, защото иначе, ще си навлечете проблеми.

Водолей – макар да става дума за училище, той може да си позволи да не спазва правилата. Просто не ги харесва. Може да закъснее, да се обади в последния момент, че няма да дойде или нещо такова. Интересен учител, който става приятел с учениците си и те търсят компанията му дори след часовете.

Риби – не обича хаоса и безредиците в клас. Чувствителен е и към него трябва да се подхожда деликатно. Съпричастни са, биха помогнали с каквото могат, но не искат да бъдат въвличани в спорове и конфликти. Обикновено, Рибите са преподаватели по химия, биология, физика, тъй като се вълнуват от тези науки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest