Ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Шест ценни съвета при избор на сватбена торта

Шест ценни съвета при избор на сватбена торта

Сватбен кейк
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods-20%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
28.00 лв.
22.40 лв.
Виж ››

Сватбеният прием е грандиозният завършек на най-важния ден в живота на новосъздаденото семейство. А черешката е сватбената торта. Какъв да бъде сладкият завършек на тържеството?

Важно е какво впечатление ще остане на финала у гостите, защото то е най-трайно. Ето няколко важни съвета при избора на сватбена торта.

1. Не оставяйте избора на края

Мястото на сватбата е важен фактор при избора за цветове и форми за сватбената торта. Пълнеж от маслен крем примерно не е подходящ за помещение, където температурата е висока, или пък в топъл сезон. Удачно е да се мисли за десерта веднага след избора на ресторант или зала, където ще бъде сватбеното тържество.

2. Избор на сладкар или фирма за сладки изделия

Препоръките на познати и приятели са добра идея, но импулсивните избори често създават проблеми. Тестването на различни предложения ще помогне в избора на подходящия десерт.

3. Създайте си визия как да изглежда тортата

Сватбени кейкчета

Повечето фирми се специализират в изработка на торти в определени стилове. С фондан и много етажи, с пълнеж от шоколад и ядки, сметанови или нестандартно оформени. За да не създава трудности многообразието от предложения, предварително създадената представа за тортата е задължителна.

4. Цената на десерта

Цената на тортата се определя от броя на парчетата в нея и сложността на формата и дизайна. Захарни цветя, фигурки и други оскъпяват десерта, тъй като са ръчна изработка.

5. Потърсете своето вдъхновение от други предложения

За да се избистри представата за тортата, разглеждането на предложения в сайтовете и специализираните издания е само от полза.

6. Заявете вкуса си

Сватбена торта

Придържането към традиционни представи лишава много младоженци от възможността да получат това, което би ги направило щастливи. При днешното разнообразие от предложения смелите решения могат само да бъдат от полза. Лешников крем, карамелен пълнеж или цели парченца плодове може да се окажат печелившият избор, който ще очарова гостите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest